torstai 16. helmikuuta 2012

Aika rientää...

Väsymys. Tuo tunne on ollut tiukasti läsnä viimeiset pari viikkoa. Edellisen päivityksen jälkeen on ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Tässä nyt pientä tiivistelmää mitä viimeiset 2viikkoa ovat pitäneet sisällään.

SM:in sunnuntai sujui mukavasti. Aamun 50vaparia oli Vaasan hitaaksi todettuun altaaseen hyvä uinti. Taktisessa mielessä uinti oli taas pientä kokeilua ja testailua, vanhan sovellusta ja uuden oppimista. Illalla projektia vietiin taas eteenpäin ja uinti oli todella hyvä! Aika (22,8) olisi nopeammassa altaassa voinut olla jopa SE, nyt siitä kuitenkin jäätiin melko reilusti!

Koko päivä kuitenkin huipentui miesten 4x100skuv:iin. Josta vihdoin ja viimein irtosi se seuran historian ensimmäinen miesten sekariviestin Suomenmestaruus! Hyvää kisapäivään oli myös hyvä lopettaa hyvät kisat!

Viimeviikon alkupuoli oli tarkoitettu koko sprintteriporukalle lomaksi. Itse poistatin tiistaina viimeisen viisauden hampaan ja jatkoin lomaa koko viikon. Viikonloppuna kävin Helsingissä haastattelussa ja samalla moikkaamassa kavereita. Maanantai iltana pääsin taas altaaseen, mutta sen jälkeen flunssa pakotti taas lepoon.

Tänään sain tehtyä jo kunnollisen kuivatreenin ja aamulla pitää koittaa päästä altaaseen. Vaikka ei tämä flunssa tästä kyllä oikein helpotakkaan.

Päivänbiisi CXCVI 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti