torstai 20. syyskuuta 2012

AP Vinstat

Olen viimeksi kisannut entisessä kotihallissani lähes 7-vuotta sitten! Sen jälkeen olen kerennyt Jyväskyläläistyä ja kiertää maailmaa uinnin perässä aina MM-kisoja ja Olympialaisia myöten. Tulevana lauantaina kirjoitetaan kuitenkin uusi luku henkilökohtaiseen uintihistoriaani. Pieksämäellä järjestetään nimittäin historian ensimmäiset AP Vinstat! Viimeksi Pieksämäellä kisatessa en olisi voinut kuvitellakkaan että seuraava kilpailu, jonka vanhassa kotihallissani kisaan, on kasvattajaseurani järjestämä kisa joka, on nimetty minun mukaani! AP tulee siis etunimestä ja Vinstat päälajistani. Itse kilpailussa vinstoilla/finstoilla on erityisrooli, sillä kaikilla finstoilla kisataan alkuerät ja finaalit kaikissa neljässä ikäluokassa.

Luvassa on siis luultavasti myös allekirjoittaneen ensimmäiset finaalit tällä Rio de Janeiron Olympiadilla! Ilahduttavaa on myös se, että kasvattajaseurani Pieksän Kuutit ja monessa vaiheessa Pieksämäen aikoina tukena ollut Mikkelin Uimaseura tekevät yhteistyötä kisojen järjestämisessä. Itä-Suomen uinti tarvitsee tason nostoon yhteistyötä ja tässä on hieno esimerkki siitä! Erityisen hienoa on myös se että kisoissa on mukana Sprinttitallin 15-henkinen tehojoukkue!  Rahkosen Miika ja Terhon Jarkko tekevät paluun kisa-altaille ja edellisten lisäksi Jenni Luukkonen, Leevi Ruuttunen, ja Viktor Mänty kisaavat ensimmäistä kertaa todenteolla Sprinntitallin riveissä! Tallin etäjäsen, MiUS:n Juho "hyrkäs" Hyrkkänenkin nähdään mukana kisoissa mm. huipputiukoilla vaparin ja perhosen finstoilla!

Pieksämäkeläiset blogin seuraajat, tulkaa ihmeessä seuraamaan kisoja paikanpäälle (mikäli halliin mahtuu)!
Alkuerät lauantaina klo 10:00 ja finaalit klo 16:00! Osallistujalistat, livetiming ja myöhemmin myös tulokset löydät tästä linkistä.

Päivänbiisi CCXVI


Sprinttitallin ryhmäkuva ja Maken maalaama logo. 

1 kommentti:

  1. ..joku viisas sanoi aikanaan, että uimarit tehdään rintalihaksilla..se näkyy myös kuvassa..

    T: Jani Sievinen

    VastaaPoista