lauantai 4. helmikuuta 2012

Neloisvoitosta SE-lentoon!!!

Kisat lähestyy loppuaan. Kolme päivää takana ja yksi edessä! Kisojen tähänastiset huippuhetket ovat olleet eilinen 100m vapaauinti, jossa otimme historiallisen neloisvoiton. Vastaavaan ei ole mikään seura pystynyt viime vuosikymmeninä! Samalla 4:n miehen kokoonpanolla uimme tänään myös 4x100vuv:n uudet SE-lukemat 3:25.50!

Teemu       52.61
Toni          51.61
Severi        51.10
Ari-Pekka  50.18

SE-viestin kokoonpano vasemmalta oikealle ja 100vaparin neljän kärki oikealta vasemmalle!
(kuva: Risto Vuorela)
Oman viestiosuuden lisäksi toinen iso onnistuminen tällepäivälle oli 50rinulin taktiikan löytyminen parin vuoden tauon jälkeen. Aamulla ensin tekstiiliennätys alkuerissä ja illan finaalissa vuoden 2009 kesältä peräisin oleva kumipukuennätyskin jäi historiaan 0,01sekunnin marginaalilla (29,34).

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon voitoista ja ennätyksesta! Hienot uinnit.
  Osaatko sanoa miksi yleisesti ajat, ainakaan rinulissa, eivät ole viime kesän tasolla?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Uula!

  Altaan toinen puoli on kokonaan todella matalaa ja siksi myös äärimmäisen hidas. Vaikutus on merkittävin 50 ja 100 matkoilla missä tulostaso on kauttaaltaan ollut kesäistä vaisumpaa. 800 ja 1500 matkoilla missä vauhti on vähän rauhallisempaa ja rintama katkeaa jo alkumatkasta on tulostaso ainakin kärjen osalta ollut parempaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin näyttäisi olevan. Itse vain muistan Vaasan (IKU ajoilta) ihan hyvänä altaana.
   Onneksi olkoon vielä viestistäkin. Kesällä sitten katsotaan uudestaan tulostaululle - järjestys palanee taas normaaliksi.

   Poista
 3. Kyllä vain Uula, palataan normi järjestykseen, minun valmentama joukkue voittaa niin kuin neljässä edellisessä sekaviestissä ;)

  VastaaPoista