sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Yhteistreenejä matkureiden kanssa

Vedettiin molemmat eilisen treenit yhdessä matkureiden kanssa. Aamu alkoi kuitenkin salitreenillä, jossa  oma pääsetti oli leuanveto 20+10+10, jalkaprässi terävästi 4x10x200kg ja hauikset käsipainoilla 8x15kg + 10x15kg + 8x20kg. Altaalla Jere veti kevyehkön treenin, jossa tekniikka ja hieman kovempana settinä 10x50 räp+lätt L. 1min. Itse vedin pelkillä räpylöillä. Ensimmäiset 9 kynnystä ja viimeinen nelosta aikaan 23,5.Iltatreenin kokoonpano.
Päivällä en kerennyt nukkumaan päikkäreitä mutta kerkesin kuitenkin olemaan pitkällään noin 20minuuttia. Iltatreenissä sprinttereiden pääsarjana 10x50 IV lähtö 3'. parittomat startilla ja parilliset alhaalta. Vedin 5 ensimmäistä rinulia, ylhäältä paras 30,2 ja alhaalta paras 32,2. Jälkipuolisko oli sen verran hapokasta menoa että ajat eivät jääneet mieleen. Jokatapauksessa laji oli vapari ja viimeinen tuli aikaan 26.6. Parasta vapareissa oli se että hyytymisestä huolimatta tekniikka ja kierrokset pysyi kohtuullisen hyvinä. Lisämausteena käsissä tämän vuoden toistaiseksi kovimmat hapot. Treenin jälkeen käytiin vielä sprinnteriporukalla ottamassa muutamia kuvia hyppyaltaalla.


Sprinttereiden kuviokellunta sessio treenin jälkeen

Voimistelua

Pullistelua

Villen pää
Illalla kävimme vielä hallin naapurissa vierailevassa tivolissa. Ihmisiä oli liikkeellä paljon ja etenkin kaupungissa vähemmän näkyvää nuorisoa. Jos aikaa ja taitoa riittää teen vielä pienen videon Tivolin tunnelmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti