keskiviikko 2. lokakuuta 2013

SprinttiTalli & PinkkiTalli

Kuukausi sitten kausi alkoi tilanteessa, jossa valmennustilanne oli avoin ja tulevaisuuden näkymät sumuiset. Nyt kuukautta myöhemmin paketti alkaa olla taas aika hyvin kasassaa ja suunta on vahvasti eteenpäin.

SprinttiTalli: SprinttiTalli irrotettiin Swimming Jyväskylästä omaksi toimijaksi kolmisen viikkoa sitten. Kehitystyö käynnistyi välittömästi ja vaikka mitään konkreettista on vielä vähän tullut julki, on kulisseissa asiat edenneet hyvällä tahdilla ja toteutuskelpoisia ideoita on paljon. Eilen julkaista SprinttiTallin facebooksivu keräsi vuorokaudessa jo yli 350 tykkäystä. Määrä oon kiitettävä Suomalaiselle uintiurheilun toimijalle ja on ollut hienoa huomata että kiinnostus ja tuki on ollut alusta lähtien hyvää.

Tulevina viikkoina SprinttiTalli alkaa varmasti näkyä enenevässä määrin myös suuremmalle yleisölle. Ydinjuttu eli tallilaisten uintitreenaus pyörii nyt mukavasti, mutta rahoituksen turvaaminen on suuri ponnistus ja sen eteen SprinttiTalli Ry on aloittamassa erinäisiä toimenpiteitä.

PinkkiTalli: SprinttiTallista johdettu nimitys Cetukselle, lienee alunperin Cetuksen päävalmentajan käsialaa? Oman valmennuksen ja parhaiden mahdollisten tukiresurssien turvaamiseksi selvittelin erilaisia vaihtoehtoja ja Suomen suurimmasta uimaseurasta löytyi sopivin palikka omaan palapeliini.

Jo aiemmin olen tehnyt yhteistyötä Cetuksen Top-teamin kanssa, mm. elokuisella Maailmancup reissulla Eindhoveniin ja 2010 EM-kisojen viimeistelyleirillä Sloveniaan. Luonnollista jatkumoa tälle yhteistyölle on nyt toteutettava edustussiirto, jolla Cetuksen Top-Teamtoiminta on täysimääräisesti käytettävissäni.

Lopputulos: Kunhan SprinttiTallin rahoitus saadaan vielä turvattua, niin kasassa on kokonaisuus, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen valmentautumisen kohti päätavoitteita: Rion Olympiakultaa ja 20sekunnin rikkomista 50metrin vapaalla.

Kiitokset kaikille Swimmingläisille kuluneista vuosista. Hallilla nähdään jatkossakin, vaikka paita kuunvaihteessa pinkkiin vaihtuukin. Espoon suunnalle myös terveisiä: On ilo liittyä joukkoonne GP-kisojen kynnyksellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti