perjantai 8. kesäkuuta 2012

Jumissa mutta vauhdissa

Ehkäpä komein vain kevyenliikenteen käyttöön rakennettu silta

Pirteän näköinen asuinkortteli
Peruskuntokausi eli viikko, on saatu jo mukavasti yli puolen välin. Eilisen aamun lepäilin ja palauttelin alkuviikosta. Illalla sen sijaan lähes 2tuntia altaassa ja noin 1½tuntia pyörän selässä. Altaassa luisti lopulta ihan mukavasti, sillä viimeisen sarjan 2x (50IV L. 45" + 25V L. 6') ensimmäinen finsta luisti aikaan 22,5 ja toinen 22,3. Piikki jälkimmäisessä heti finstann päälle 11,1.

Tänään aamulla tein taas ensin salitreenin ja päälle hieman pientä kelailua ja piikki ajalla (9,5). Testeilin myös erilaisia startteja. Lopputuloksena oli se että kaikki startti tyylit olivat kutakuinkin yhtä nopeita.

Iltatreenin alkuun vedin taas tunnin pyöräilyn. Altaassa tarkoitus oli taas kelailla ja vetää hieman kynnystä sekä yksi broukken finsta. Olkapää rupesi kuitenkin kipeytymään alkuverran jälkeen joten pidin hieman taukoa, yritin saada olkapäätä vähän auki ja kokeilin uudestaan. Käsi tuntui hieman paremmalta, mutta katsoin parhaaksi jättää ala-alueet sikseen ja satsata laatuun. Koska keli oli lämmin, aurinkoista  +30-astetta päätin vetää yhden suoran 50vaparin. Uinti tuntui jumiin nähden erittäin hyvältä ja aikakin oli erinomainen (22,3).

Koska uinti tuntui hyvältä ja olkapää antoi luvan vetää lisää päät in uida vielä toisen finsta. Tällä kertaa uinti tuntui vieläkin astetta menevämmältä. Aika uusi treeni ennätys 22,07. Nyt kropassa tuntui jo pientä hapotusta, mutta pidin taas noin 7-10minuutin tauon  ja vedin vielä yhden finstan.

Satrtissa toinen jalka karkasi hieman sivulle, mutta sain paketin jotakuinkin kasaan enne veteen menoa. Itse uinti oli jälleen erittäin hyvän tuntuista ja eteenpäin menevää. Maaliin tullessa tajusin että viimeistä käsivetoa ei olisi tarvinnut välttämättä ottaa vaan olisin voinut tulla maaliin jo edellisellä vedolla. Kaikesta huolimatta tulos oli käytännössä sama (22,10). Finstojen jälkeen nousin ylös altaasta ja kävin pyöräilemässä vielä noin 2:n tunnin lenkin.

Vaikka kroppa onkin aika juminen ja väsynyt niin nopeus tuntuu silti olevan kunnossa. Huomenna vielä hieman kelailupainotteisempaa treeniä, mutta sitten sunnuntain vapaapäivän kautta valmistautumaan ensiviikon kilpailuihin, jotka kisataan siis torstaista-lauantaihin Roomassa. Torstaina ohjelmassa 50vu ja lauantaina 100vu. Perjantaille suunnittelin puolestaan kävelylenkkiä Rooman keskustassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti