tiistai 3. heinäkuuta 2012

ÄS-ÄMMÄT

Havahduin tuossa muutama tunti sitten todellisuuteen; lähtö SM-kisoihin on jo huomenna puoliltapäivin. Yleensä odotan lyhyenradan SM:iä kuin kuuta nousevaa, nyt ajatukset ovat pyörineet jo jonkin aikaa elokuun alkupäivissä ja loppuviikon kisat pääsivät melkein yllättämään. Nyt pitäisi kai ruveta pakkaamaan loppuviikon kisavarustusta, mutta en aloita sitä aivan heti. Tätä kirjoittaessa korviin tunkeutuu vauhdikasta kisafiilistelymusiikkia ja tunnelma on vahvasti nousussa. Tässä tämän hetken ajatuksia tulevista kilpailuista.

SM:iin on aina mukava tulla kisaamaan, etenkin kotoisalle piikinradalle, missä laji kuin laji luistaa kunnossa kuin kunnossa... (paitsi se väärinpäin tapahtuva uintityyli jota seläriksikin kutsutaan.)

Heti torstain ohjelmaan kuuluu uitavaa kolmella tyylillä. Aamu starttaa 100rinulilla ja jatkuu finstan selärin tason määrityksellä, (olen perinteisesti siinä lajissa alkuerien yhdeksäs oli aika mikä hyvänsä). Ilta päättyy omaan päälajiin jonka "saa" uida peräti neljäkertaa putkeen!!! Jeah!!!

Perjantaina päästään sitten jo kunnolla mukavuusalueille 100vaparin ja finstan pepen merkeissä. Molempiin lajeihin voi lähteä nauttimaan vauhdikkaasta menosta ilman sen suurempia paineita tuloksen tekemisestä, tässä kuitenkin muutamia lukuja sataseen liittyen:

Kauden kärkitulos:   49,23
EM-raja:                   48,63
Tekstiiliennätys:       48,14
Pukuennätys:            48,08
SE:                            48,05

MM-raja:                  47,98

Lauantaina vauhti kiihtynee entisestään kun ohjelmassa on 4x100vapariviesti ja lämmittelyksi tietenkin finstan rinuli. Sunnuntaina tehoillaan sitten oikein urakalla. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan ohjelmassa on peräti 5 starttia. Aamulla sprinttisekari ja 50vaparia, illalla sama setti höystettynä sekariviestillä. Tämän tehosetin jälkeen on hyvä ottaa paripäivää lomaa ja jatkaa kisakunnon virittelyä kohti kesän päätapahtumaa!

Päivänbiisi CCXII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti