keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kisakausi starttaa!

Edellinen blogipäivitys, video Sprinttitallin syksyn treenauksesta kesäsi jo viikonloppuna ilahduttavasti katselukertoja ja kommentteja niin sosiaalisissa medioissa, kuin uimahallillakin. Kuten varmaan videoltakin välittyi, ilmapiiri treeneissä on ollut iloinen ja treenaus on ollut tyypillistä ryhmämme treenausta. Oikeastaan ainoa treeniemme osa-alue jota videolta ei näe on XYZ-sarjat ja muut tehosarjat. Osa tehosarjoista tänne blogiin päätyykin. Pääajatus on siis yleensä se että noin 5-kertaa toistettava sarja alkaa jollain  aerobisemmalla pätkällä ja jatkuu drilleillä ja kiihtyy lopuksi maksimi vauhtiin. Usein aerobisempi osuuskin kuitenkin toteutetaan drilleinä tai muutoin pätkitään 10-25metrin pätkistä koostuviin 25-50metrisiin.

XYZ-sarjoja kukaan ei ole koskaan onnistunut kuvaamaan kun Makella aika kuluu uimareiden lähetämiseen ja uimarit tekevät tiukasti töitä altaassa tai altaan läheisyydessä. Toisaalta videolla treeni näyttäisi sen verran epämääräiseltä säätämiseltä, että lienee parempi kun kiinnostuneet tulevat vain joskus altaaseen ihmettelemään, että se ihan oikeasti toimii myös kapealla piikinradalla!

Viikonlopusta vielä sen verran että kisakausi starttaa lauantaina Äänekoskella. Omaan ohjelmaan kuuluu 3 starttia, joista ensimmäinen aloittaa 50vaparin marathon-putken, joka käsittää ennen joulua riippuen finaalipaikkojen määrästä ja viesti kokoonpanoista 14-43 lyhyenradan 50vaparia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti