keskiviikko 7. marraskuuta 2012

World cup Peking ja Tokio


35miljoonan asukkaan Tokiossa liikenne pelaa


Maailmancup lähestyy loppuaan kun kahdeksasta osakilpailusta on takana seitsemän! Aasian kiertueen avannut Peking meni vielä hieman jetlagista palautteluun, mutta finstalla irtosi kuitenkin 4. sija tuloksella 21,63. Tokion satanen oli ajallisesti samaa sarjaa kuin edelllisetkin 49,47. Uinti oli kuitenkin edellisiä satasia helpompi joten tunnelmat siltä osin positiiviset. Tänään aamulla olin aivan unessa 50vaparin alkuerässä. Jäin erän neljänneksi ajalla 22,20. Onneksi muissa erissä mentiin myös sen verran rauhallista vauhtia että aika riitti viimeiseen finaalipaikkaan.

Aamu ja iltajakson väli oli melko lyhyt ja yhteydet hotellille aika heikot. Osa iltajakson alkupään uimareista jäikin hallille odottelemaan. Itse kerkesin viettää hotellilla noin 2tuntia. Tuosta parituntisesta  nukuin puolet. Iltajaksoon kroppa ja mieli oli saatava hyvin hereille. Aloitin valmistautumisen pienellä (vajaan 20minuutin) kävelyllenkillä. Altaan laidalla tein hieman normaalia pidemmän jumpan, altaassa perus verryttelyt, mutta kestoltaan sieltä skaalan pidemmästä päästä. Verryttely tuntui toimivan ja kroppa oli hyvin hereillä. Uinti ei kuitenkaan ollut helppoa ja plaanaavaa, vaan voimatonta ja tahmeaa. Verryttelyssä uinti nousi kunnolla lentoon vain muutamien käsivetojen ajaksi. Päätin että asiaa on sen kummemmin turha enää jauhaa verryttelyssä ettei paukut kulu jo verra-altaassa. Kroppa oli kuitenkin jo muuten saatu hereille.

Itse finaaliuinti lähti sitten mukavasti liikkeelle. Startissa olin nyt hyvin hereillä ja se näkyi myös reaktioajassa joka palautui normaalille tasolleen aamun kymmenyksen heikentymisen jälkeen. Koko ensimmäinen piikki tuli heloposti ja plaanaten, käännöksessä kuitenkin tapahtui jotain eikä toinen piikki enää tullut yhtä raikkaasti. Aika parani kuitenkin reilusti aamusta lukemiin 21,83 sijoituksen ollessa 6.

Huominen aamupäivä olisi vielä aikaa tutustua Tokioon. Illalla lennämme sitten noin parinkymmenen uimarin porukalla Singaporeen jossa maailmancup päättyy viikonloppuna.
Tokion kisahalli. Taustalla kisa-allas ja edustalla toinen verryttely altaista.

1 kommentti:

  1. Tokiossa on näköjään päätetty tehdä 50 metrin altaasta hivenen isompi määrä 25 metrin ratoja.

    VastaaPoista