maanantai 7. tammikuuta 2013

Vihreää vettä ja muita mukavuuksia!

AaltoAlvari avattiin siis viime keskiviikkona ja Sprinttitallikin pääsi vihdoin normaaliin treenirytmiin 20kuukauden evakkojakson jälkeen!  Alvar Aallon suunnitelmia kunnioittaen  remontoitu halli ei juuri vanhasta poikkea. Miesten puolella vanhat kaapit on korvattu uusilla sähkölukollisilla kaapeilla, muuten remontti ei pukuhuoneessa näy. Finstalla allasta on madallettu kokomatkalta 10-15cm, lukuun ottamatta matalaa päätyä jota vuorostaan on syvennetty 5cm. Rataköydet on vaihdettu uudempiin ja molemmissa päädyissä on kauan kaivatut Omegan starttipallit! Kuntosalia on hieman laajennettu ja ilman vaihtoa parannettu. Vanhan tunkkaisen salin tilalla on nyt uusi ja siistitty treenipaikka. Muutamista kuvista päätellen naisten puku- ja pesutilat ovat myös muuttuneet täysin. Lisäksi Aaltoaltaan päätyyn on rakennettu uusi liikuntasali.

Kylpylän puolta remontti ei koskenut, mutta vesi sentään sai uuden kauniin vihreän sävyn. Ilmeisesti Museovirasto on suojellut myös finstan altaan veden sillä se oli tutun kirkasta.
Aaltoallas uudella liikuntasalilla ja vihreällä vedellä.
Finsta kirkkaalla vedellä ja uusilla jakkaroilla sekä köysillä!

Treenillisesti uusi vuosi on lähtenyt erinomaisesti käyntiin. Allastilaa ja allasaikaa on taas käytössä vanhaan malliin ja treeni luistaa! Itselleni myös riippumattomuus kyydeistä on ollut yksi suurimpia plussia. Hallille voi tulla hyvissä ajoin jumppaamaan ja/tai pelailemaan; ja kun treeni on ohi voi rauhassa saunoa ja vaihtaa kuulumisia kavereiden kanssa! Lisäksi salitreenien teko on huomattavasti helpompaa kun kaikki löytyy samankaton alta!

Tässä vielä muutamia sarjoja viimepäivien treeneistä:

av 300 + 200 + 100 (vuoden pisin kelaus setti)

4x (2x25IV/V+50I)

4x100II/III (sprintterin perinteinen kynnyssarja)

6x (kuivalla noin 5min kuntopiiri + 2x100II/III+ 100ver) (yhdistelmä kynnystreeni)

6x50: 25plaani V kolmikoin+25ver L noin 2-3min (plaani nopeuksia)

3x17m V "ote syvältä" Lähtö noin 2-3min (nopeusvetoja)

Ja tässä loppuun vielä muutamia kuvia...

Mikko vetämässä ensimmäisiä finstan altaan treenejä!


Aaltoallasta ja kuraränn... siis liukumäkeä

Kahviossa myös tuttuja naamoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti