tiistai 22. tammikuuta 2013

Alkuviikon treeneistä

Tammikuu on edennyt vauhdilla ja hyviä treenejä alkaa olla takana jo ihan mukavasti. Uinti kulkee tällä hetkellä aika vaihtelevasti. IV-alue sujuu ihan mukavasti ja I-alueen uinti tuntuu pääsääntöisesti liukuvalta. Puhdas nopeus ja ylinopeusvedot sen sijaaan tuntuu jokseenkin tukkoisilta ja epämiellyttäviltä!

Tässä hieman juttua siitä mitä alkuviikon treenit ovat pitäneet sisällään:

Maanantaina aamulla vedettiin alkuun hieman tekniikkaa jonka päälle pääsarjana seuraavanlainen setti:

5x (2X+2Y+1Z)
X: jotain kaunista L1'30
Y: jotain mikä parantaa otetta L 1'
Z: jotain mikä tuo nopeuden esiin L 1'

Oma settini oli suunnilleen 5x (2x75ru II/III + 2x(25sc+25I) + 25rudelf V)

Iltatreenissä uitiin 2x100br ja 2x50br. Ensimmäinen satanen vaparia tuntui ihan mukavalta ja aikakin (46,4)  osoitti että homma toimii. Keskimmäiset vedot vedin rinulia ja päällimmäisenä ajatuksena mieleen jäi karmeat hapot sekä käsissä että jaloissa. Jälkimmäinen brouken finsta oli taas vaparia ja se tuntui taas aika raskaalta ja väkinäiseltä. Jälleen kerran aika oli linjassa fiilisten kanssa! Treenin jälkifiiliksenä oli todella huono olo ja pientä päänsärkyä.

Tiistai aamutreenissä pääpaino oli vaparin käännöstekniikalla ja kevyellä I-alueen uiskentelulla. Iltatreenissä vedettiin vetokumeilla vesivoimaa ja ylinopetta sekä uitiin pari finstan broukkenia. Itse tosin vedin molemmat vedot suorina. Ensimmäinen 22,3 ja toinen 22,4, aloitukset 9,3 ja 9,4. Tuntuma finstan vapariin alkaa siis pikkuhiljaa löytyä myös pitkällä radalla. Kiirettä ei tosin vielä ole sillä ensimmäinen pitkän radan kilpailu 50vaparissa on tulossa eteen vasta maaliskuun puolivälin Oskarinuinneissa...

Päivänbiisi CCXVII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti