perjantai 10. toukokuuta 2013

Kisakuvioita Touko-Kesäkuussa

Viime viikonloppuna kisailin lauantaina Muksu-Meetissä Jyväskylässä ja Tampereella paikallisissa Avoimissa mestaruusuinnissa. Muksu Meetissä 3:n viikon loman ja fudis kentällä edellisenä päivänä pyörähtäneen nilkan jäljiltä kelpotulos 22,90. Sunnuntaina finsta irtosi jo aikaan 22,59.

Tulevana viikonloppuna vauhti saattaa kiihtyä edelleen. kun vuorossa ovat Laviaarit Espoossa. Viime vuonna kyseisissä kisoissa vapari luisti ennätys tahtia. Tällä kertaa lajiohjelmaa täydentää myös lyhet perhoset.

Seuraavana viikonloppuna Swimming sprinttaa Jyväskylässä Js-Cupin merkeissä, vauhti voi yllättää monet, mutta tästä lisää hieman myöhemmin.

Ennen kesäkuuta ohjelmaan mahtuu vielä maajoukkue edustuskin kun Suomenlahden herruudesta taistellaan Tallinnan Suomi-Viro maaottelussa.

Käsäkuun kilpailuohjelma pitää puolestaan sisällään 2 kilpailua Etelä-Euroopassa. Mare Nostrum sarjan osakilpailu 50metristen pudotuskilpailuineen Monacossa 8.-9.6. ja perään Rooman Trofeo Sette Colli 13.-15.6.

Fiilikset kevään ja kesän kilpailuiden suhteen ovat tällä hetkellä hyvät. Pahin sairastelukierre näyttää katkenneen 3:n viikon lomaan ja nopeuttakin alkaa taas löytyä. Aurinkoinen ja kesäisen lämmin keli nostattaa myös mielialaa joten tästä on taas mukava jatkaa.    

1 kommentti: