keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Tästä se taas lähtee (?)

Edellisestä blogitekstistä on jo aikaa, taukoon on myös syynsä ja tässä vähän juttua siitä missä mennään. Syksyn maailmancup kiertueen ja muun matkustelun ja kisaamisen jälkeen oli ajatuksena saada talveen ja kevääseen pitkä yhtenäinen treenijakso. Tammikuu alkoikin mukavasti remontoidussa hallissa, mutta kolmen viikon treenin jälkeen alkoi flunssakierre, joka jatkui ja jatkui... Välillä selkeitä flunssaoireita, välillä taas pelkkää selittämätöntä väsymystä.

Huhtikuun puolivälissä sanoin Makelle että nyt olisi tarve viikon lomalle. Maken vastaus meni suunnilleen näin: "sitähän minä olen Olympialaisten jälkeen koittanut sanoa että pitäisit 2½ viikkoa lomaa." Nyt Vappupäivänä on menossa 20. ja  samalla viimeinen lomapäivä. 20 päivää taitaa olla pisin loma sitten 2005 kesän. 2009 syksyn jälkeen ei ole tainnut olla viikkoa pidempää treenitaukoa, jos sairastumisia ei lasketa.

Vaikka kroppa on fyysisesti aikahyvin palautunut ja parilla ensimmäisellä viikolla en ajatellut uintia ollenkaan, on ajatukset silti aika solmussa monenkin asian suhteen, liikkuvia paloja kokonaisuudessa on liikaa ja kokonaisuus tuntuu paljon sekavammalta kuin tämä ylipitkä kappaleen mittainen lause.

Huomenna kuitenkin aamutreenit ja siitä sen pitäisi lähteä, uuden startin kohti MM-uinteja.

Lisää blogia tulossa ehkä jo tänään kun hahmottelen kevään ja kesän kalenteria lähinnä itselleni, mutta myös tänne muiden ihmeteltäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti