lauantai 19. lokakuuta 2013

Maisema muuttuu


Vuosi on pitkä aika joka kuitenkin livahta toisinaan hyvinkin nopeasti. Vuosi sitten näihin aikoihin kiersin maailmancuppia, sairastelin mycoplasmaa ja vatsatautia. Finstan vaparissa tulostaso oli tasaisen varmasti 21,4-21,8 olosuhteista riippumatta. Syksyinen maisema kotiparvekkeeltani näytti tuolloin ylläolevan kuvan mukaiselta.

Nyt, vuotta myöhemmin taistelen edelleen mykoplasmaa vastaan. Viimeisen viikon ajan ärhäkkä virusflunssa on pitänyt allekirjoittaneen tiukasti sängyn pohjalla. Maailmancuppia on tullut "kierrettyä" FINA-Tv:n livestreemin välityksellä ja joka kerta 50vaparin kohdalla tekisi mieli olla mukana viivalla. Tässä flunssassa tulos olisi mitä todennäköisemmin samaa luokkaa kuin vuosi sitten.

Aika paljon on silti kerennyt tapahtua vuodessa. AaltoAlvarin remontti on valmistunut, taskussa on EM-mitali viestistä. SprinttiTalli on muuttunut Swimmingin edustusryhmästä itsenäiseksi huippu-urheiluntoimijaksi ja mukaan on tullut uusia urheilijoita vanhojen siirtyessä toisiin ympyröihin.

Ympärillä on siistapahtunut kaikenlaista. Positiiviset muutokset tulisi hyödyntää tehokkaasti ja nauttien. Negatiivisista taas tulisi koittaa löytää jotain hyvää tai siirtä negatiivisuus taka-alalle.

Tänään samaiselta parvekkeelta maisema näyttää tyystin toiselta kuin vuosi sitten. Itse asiassa monen on varmasti vaikea uskoa että kuva on todellakin otettu samasta kohdasta samaan suuntaan, sillä metsäisä esikaupunkimaisema on muuttumassa urbaaniksi kantakaupungiksi:


Miltä oma elämän maisemasi näyttää puolen vuoden päästä? Se on aika lyhyt aika? Mutta puolessakin vuodessa tapahtuu kaikenlaista kuten tämä kuva puolenvuoden takaa osoittaa:Päivänbiisi CCXXIII on tällä kertaa vanhaa Robinia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti