torstai 26. marraskuuta 2009

Citius, altius, fortius - Hitaammin, syvemmälle, heikommin

Aamutreenin tehot oli koko porukalla lähempänä ensimmäistä. Rainbow setin viimeiset III-sataset oli suurella osalla porukkaa välillä 1,00-1.03 ja lähes joka aallossa tuntui olevan kunnnon kilpailu käynnissä. Itsekkin sain hyvän vauhdin päälle ja uinti oli kevyttä ja liukuvaa.

Jostain syystä keskirata jäi tyhjäksi kun porukka hyppäsi iltapäivällä altaaseen ja Villen kanssa soviittiin että uidaan puolia kun se kerrankin on mahdollista. Jyväskylässä tätä treenimuotoa ei tunne kuin muualta tulleet. Pikkuhalleissa junnuna treenanneille on sen sijaan lähes itsestään selvyys että tilanteen salliessa rata jaetaan kahtia. Reilun vartin pituinen kisaverra omalla radanpuolikkaalla sujui hyvin, tehovedot sen jälkeen sen sijaan tuntuivat enemmän tuolta otsikon jälkipuoliskolta. Liekkö syy sitten huonot kisaverra olosuhteet. Normaalistihan finstan verra-altaassa rataa kiertää 100metrinen jono/lenkki ja muutama epätoivoinen ohittaja, nyt omalla radanpuolikkaalla ei ollut ketään jota ohittaa tai ketään jonka peräaallossa voisi plaanata.

Tehovetoina 2x100br. Ensimmäinen 50-25-25 muotoisena aikaan 50,3. Toiseen sataseen yritettiin maken kanssa miettiä uudenlaista lähestymistapaa jotta uinti muuttuisi kevyemmäksi ja vauhdikkaammaksi. Tällä kertaa tulos ei ollut ihan haluttu sillä jälkimmäisellä vedolla loppuajaksi muodostui 53,9.

No huomenna nopeuksia ja kropan herättelyä niin eiköhän se siitä ensiviikkoon rupea aukeamaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti