lauantai 28. marraskuuta 2009

Tiedätkö oman vauhtisi?

Eilisen treenin lopussa oli ihan hauska haastesarja. Jokaisen piti kirjoittaa taululle omat tulevat piikin ajat ja sen jälkeen uida ne sadasosan tarkkuudella.

Omat arviot päivän kunnosta Maken kellolla kellotettuna (ja kyll, kellottajalla on merkitystä)

25vu 9,53
25ru 12,37
25pu 10,31

No lopputulos oli siitten seuraavan lainen. Ensimmäisen pääsin uimaan maken kellolla ja fiilis uinnin jälkeen oli että nyt meni lähelle. Loppuaika 9,55 eli 0,02 sekunttia heitti. Ei yhtään hullummin.

Toinen veto sitten rintaa. Vaparin jälkeen ajattelin että päivän kunto on sellainen että aikalailla maksimisuoritusta vaaditaan. Terävä läpiveto ja vahvaa liukuvaa uintia. Fiilis ennen kuin kuulin ajan oli se että nyt menee taas tosi, lähelle enkä ollut yhtään väärässä 12,36.

Viimeiseen valmistauduin taas siten että kellottajana olisi Make. Paikoillanne komento kuului kuitenkin mallan suusta ja siinä vaiheessa oli turha enää muuttaa suunnitelmaa. Uinti tuntui juuri maken kellottamalta kymppi-kolmoselta, mutta epäilin vahvasti että mallan kello saattaa näyttää jotain ihan muuta.. no niinhän se näyttikin, nimittäin lukemaa 10,48.

Vaikka loppuhuipennus jäikin tulematta niin hyvä treeni kaiken kaikkiaan. Treeneissä olisi ehkä hyvä harrastaa enemmänkin tuollaista aikojen asettelua. Tulisi mietittyä tekniikkaa ja kropan tuntemuksia ehkä vieläkin enemmän kuin normaalisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti