torstai 13. kesäkuuta 2013

50. Sette Colli - ensimmäinen päivä

Sette Colli Trophy järjestetään tänä vuonna jo 50. kerran ja mukana on jälleen kova joukko uimareita Euroopasta ja muualtakin. Itselläni ohjelmaan kuului tänään vain 50vapaauintia. Aamun uinti oli kokonaisuudessan hyvä, mutta paras lennokkuus puuttui. Tulos 22,77 riitti 9. sijaan ja niukkaan karsiutumiseen finaalista.

Päivän mittaan käänsin ajatukset B-finaaliin ja lähdin viimeisellä bussilla altaalle. A-finaalit uitiin ensin ja kuljetukset oli tehty niiden mukaan. Koska hotellillamme on vain Brasilian joukku, pari tanskalaista sekä allekirjoittanut ei kyytejä liiemmin altaan ja hotellin välillä kulje. Kun 50vapaan  B-finaali oli päivän päätöslaji ja aikataulukaan ei pitänyt joutui +35asteen helteessä viettämään lähes 4 tuntia ennen starttia, eikä varjopaikkojakaan juuri ollut tarjolla. Lisäksi joku vei vielä lakin juuri ennen lajia niin odotukset B-finaalin suhteen eivät olleet järin suuret.

Uinti oli kuitenkin erittäin onnistunut ja vaikka valmistautuminen ei aivan opitimaalisesti sujunutkaan, oli tulos positiivisesti yllättävä. B-finaalin voitto irtosi ajalla 22,42. Kovempaa olen viimeksi uinut Maaliskuussa Jyväskylässä ja sitä ennen viime kesäkuussa täällä samaisessa Rooman kilpailussa.

Vielä aikaakin merkittävämpää oli, että uinti alkaa taas rullata parempaan suuntaan, ja varmuus siitä että kun välineet ja olosuhteen on kunnossa ja terveystilanne normalisoituu niin kymmeneksiä kyllä tippuu vielä.

Huomenna välipäivä vapareista ja ohjemassa 50ru.


Päivänbiisi CCXX     On soinut altaalla pitkin päivää joten soitetaan se vielä kerran myös teille arvoisat seuraajat!
Pitkäpäivä altaalla ei suinkaan päättynyt B-finaaleihin vaan 2min naisten 50vaparin jälkeen alkoi köydet väistyä vesipallo ottelun tieltä.B-finaalin voittoa juhlistin Olympiavoittajan ja A-finaalin voittajan nimikko juomalla ;)1 kommentti:

 1. Mistä ihmeestä tuollaista colaa saa? Hahaha. Pitääkin vähän kiusata amerikkalaisia tovereita, että cokis vaihtuu Florent Manaudou -colaksi, jos Ranskaan matkaa vielä yksikin pikamatkan kulta.

  Harmi, jos järjestelyissä on ollut puutteita. Yritä jaksaa positiivisella asenteella. Välimeren kesän painostavaan kuumuuteen tottuneet italiaanot eivät välttämättä aina ymmärrä, ettei pohjoisen kaverit ole ihan yhtä tottuneita paahteeseen.

  Rooman uintistadikka on penkkiurheilijan silmään hieno. Vesi kimaltaa, puut huojuu taustalla tms (esim. MM 2009 näytti hyvältä). Ulkostadikat on jotenkin luonnollisemman näköisiä uinnille kuin monitoimiareenoiden sisään tehdyt väliaikaisaltaat. Selkäuimarit saattaa olla jyrkästi eri mieltä.

  Ja hei, kovasti zemppiä uinteihin! Terveyttä ja onnistuneita harjoitteita toivottaen.

  -lukija

  VastaaPoista