lauantai 8. kesäkuuta 2013

Monacon seikkailut

Tässä pientä päivitystä Monacon Mare Nostrumeista.

Aamu jakso alkoi osaltani 100vapaauinnilla. Starttipallilla  (radalla 6.) kuulin kaukaisen "take your marks" komennon. Ensimmäisenä tuli mieleen että tuo ei kyllä ole lähettäjä kun kuului niin hiljaa jostain kaukaisuudesta. Jäin kuitenkin valppaana odottamaan mitä tuleman pitää. Kohta kuuluikin lähtömerkki ja matka alkoi... ja sitten loppui 15m köyteen. Samoin kävi radoille 2-5. Ykkönen kerkesi alta ja veti finstan. Radat 7 ja 8. seisoivat hölmistyneinä lähtöpallilla että mitäs nyt tapahtuu. 5 minuuttia odottelua ja sitten kuullui käsky että uidaankin 2 seuraavaa erää alta pois ja sitten uusinta yritystä meillä. Uusinnasta sairasteluun ja tämän hetke jumiin ja tukkoisuuteen nähden ihan kelvollinen tulos 51,7 ja 18. sija.


50perhonen tuntui todella raskaalta, yksi hapenotto matkalla ja tulos jaettu 17. ajalla 25,95. Hetkeä myöhemmin päälaji 50vu jossa 23,04. ja 6. sija ja jatkopaikka.

Hetken päästä kuitenkin kuulutettiin että 50 perhoseen on tullut yksi peruutus. Erinäisten vaiheiden jälkeen toinenkin kaveri saatiin paikalle ja swim-of radat arvottua. Elämäni ensimmäinen swim-of uinti sattui muuten edellisellä Monacon visiitillä. Vuosi oli 2009 ja lajina niinikään 50 perhosta. Alkuerästä oppineena päätin jättää hapenoton pois. Starttipallille nousu tuntui jo raskaalta, mutta ajattelin että kokeillaan nyt kuitenkin ja keskitytään sen jälkeen 50bvaparin 1/8 välierään. Viereinen kaveri paranti aikaansa 25,77, itse vielä kymmenyksen enemmän.

Suunnitelma muuttuikin siis jälleen, eli 50perhosta lämmittelyksi 50vapariin. Siinä kamoja keräillessä kuului kuitenkin vielä yksi kuulutus. 100vapaauintiin oli tullut vielä yksi A-finaalin peruutus, joten yksi uimari B-finaalista nostettiin A-finaaliin ja minut B-finaaliin. Onneksi ei sentään lisää swim-offeja, sekään ei niin kaukana kyllä ollut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti