sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannusviikko

Viimeviikonlopun Sette Colli jatkui mukavasti vielä 50vaparinkin jälkeen. Perjantaina 50ru kauden parhaaseen 29,2 ja lauantaina 100vu niinikään kauden paras 50,84. Erityisesti 100vaparista jäi hyvä maku suuhun kun aika parani noin sekunnin Monacosta. Vaikka kauden sairastelut ja vähäinen treenaus eivät juuri satasta palvele niin aivan ennätyksen tuntumassa jo liikutaan. Harmillisesti MM-raja jäi 0,20sekunnin päähän, joten ainakaan 100m vapaauintia en lähde Barcelonaan uimaan.

Nyt ajatukset liikkuvat kuitenkin kohti kotialtaassa kisattavia SM-uinteja, joihin on aikaa enää 10 täyttä vuorokautta. Juhannusviikon treenaus on pitänyt sisällään monenlaista treeniä. Tiistai iltana suora 50vu heti 300m alkuverran jälkeen 22,0. Loppuviikosta parin tehosarjan päätteeksi 22,8. Mukaan on myös mahtunut seuraavanlaiset sarjat. 5x50II/III + 100II/III  ja 3x(5x25V). Kuivalla maalla torstai-iltapäivällä lipunryöstöä ja pari pyörälenkkiä.

Ensiviikkon ohjelmaan kuuluu varmasti ainakin perinteistä SM-osallistujalistojen ihmettelyä ja joitakin broukken vetoja. SM-viikon maanantaina taas kilpaillaan SM-uintien testikisa, joka toimii kisaorganisaatiolle toimintojen testauksena ja uimareille kickstarttina alkavaan SM-viikkoon. Itsellä ohjelmassa tuolloin 50vu ja 100vu.


ps. Edellisviestin kommenttiin vastaan tätä kautta sillä jostain syystä en kirjautuneena pysty omaa blogiani kommentoimaan. Mm. tästä syystä blogi siirtynee ennen syksyä toiseen paikkaan... Florentin nimikko kola löytyi Monacosta. Ilmeisesti kyseessä on Ranskaan tehty nimisarja. Suomessahan löytyy nyt myös pikkupulloja nimikoituna yleisimmille suomalais nimille. Itse joudun sattuneesta syystä ostamaan aina kaksi pulloa ja vielä jää yksi merkki puuttumaan =)

Päivänbiisi CCXXI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti