sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Singapore

Treeniallas

Lounas 

Paikallista arkkitehtuuri

Tyylikästä arkkitehtuuria

Jenkkirunko + Aasialainen katto
Tulimme eilen alkuillasta Singaporeen ja leiri on nyt saatu mukavasti käyntiin. Heti perille päästyä sain kutsun doupingtestiin ja muutenkin ohjelmaa on ollut ihan riittävästi.  Tiivistelmä ensimmäisestä treenistä alla Maken kirjoittamana.
"Ensimmäinen treeni
Pistin Iskin ja AP:n tekemään alussa koordinaatiojuttuja. Tehtävänä oli ottaa kiinni kolikkoa ja kivistä leppäkerttua pitkähkön heittomatkan päästä. Yllättävän vaikeaksi tehtäväksi osoittautui. Paljon epäonnistumisia ja naurua. Lopuksi homma alkoi kuitenkin jo sujua – onnistuivat jopa ottamaan kolikkoa eri kehon osilla, kuten kyynärtaipeella ja niskalla, hauiksella ja rintakehällä.
Altaassa tarkkuusuinnit osoittivat, että aikaero todella painoi. AP:n arviot heittivät noin 5-7 sekuntia satasen ajoista. Ote oli kohtuu hyvä, mutta kovlevy ja prosessori eivät synkanneet.
Kulkeminen 1.7 (asteikko 1-5)"

-Make(n blogi)


Aikaero väsymys ei ole jäänyt pelkästään allastreeneihin. Kävin tänään keskustassa ja seurasin tarkasti millä pysäkillä pitää jäädä pois. Kuuntelin samalla musiikkia ja havahduin juuri kun junan ovet menivät kiinni pysäkillä, jolla piti jäädä pois. Illalla taas kävin kaupassa ja otin vesipullon lisäksi kassan vierestä vielä jäätelön. Myyjä laittoi jäätelön samaan pussiin mihin vedenkin ja samassa pussissa ne olivat vielä pari tuntia myöhemminkin kun tulin hieronnasta. Jospa se tästä pikkuhiljaa lähtisi paranemaan.

Päivänbiisi CXLIX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti