lauantai 31. joulukuuta 2011

Liikkumavaraa luovuudelle?


Moni valmentaja haluaa pitää ohjat tiukasti käsissään: "Valmentajalla kun on niin paljon enemmän tietoa kuin urheilijalla." Osa valmentajista tuntuu kuitenkin unohtaneen että urheilija, joka kuitenkin lopulta tekee sen urheilusuorituksen, tuntee oman kroppansa parhaiten ja tietää mihin pystyy. En siis halua millään tavalla arvostella valmentajien osaamista tai kannustaa urheilijoita olemaan tottelematta valmentajien ohjeita.   Seuraavat kolme suoritusta kuitenkin muistutuksena siitä, että myös urheilijoiden luovuudelle kannattaa jättää liikkumavaraa ;)






Seuraavassa päivänbiisissä kannattaa katsoa myös video. Tiukka suunnitelma ja siinä pysyminen ei aina takaa tavoiteltua lopputulosta, joku yksityiskohta saattaa kuitenkin jäädä huomaamatta:

Päivänbiisi CLXXXIX

ps. vielä yksi päivitys tulossa tälle vuodelle, pysykää taajuuksilla!

1 kommentti:

  1. Tälleen itse valmentajana. Oma filosofiani et teen hyvän suunitelman mutta se voi elää harjoitus kauden aikana. Mutta kuiteskin tiettyä kontrollia pitää olla. Kuiteskin urheilija tekee harjoituksesta harjoituksen onko se oikeella alueella Henkisesti ja fyysisesti.Myös tässä on se kilpailusuoritus samassa asiassa valmentaja tukee urheilijaa loppuun saakka haluaa ja toivoo jotain yllätystä Uimarilta. Jos kaikki toimii Uimarin ja Valmentajan kanssa silloin voi odottaa aina yllätyksiä kilpailuissa.
    T;T

    VastaaPoista