maanantai 24. tammikuuta 2011

KASIYSI

Aamutreeni alkoi hieman raskaasti. Kahden päivän uimattomuus tuntui kropassa eikä eteenpäin meinannut päästä. Reilun kilometrin alkuverrasetin aikana uinti lähti kuitenkin rullaamaan pikkuhiljaa paremmin ja paremmin. Nopeuksien alkaessa olo tuntui jo sen verran hyvältä että päätin uida 100vu broukkenin, kun lauantaiset tehotkin oli jäänyt väliin.

Ensimmäinen piikki oli hieman pomppivaa mutta loppuakohti uinti muuttui kokoajan paremmaksi. Aikakin oli hyvä  46,5 (50-25-25). Loppu treeni pelattiin vesipalloa koreihin. Tasokasta puollustuspeliä molemmilta, pallo yhteensä kerran koriin ja sekin hylättiin sääntöjenvastaisena.

Iltatreenin alkuun viimeinen sprintteripalaveri ennen SM:iä. Yhtä lukuun ottamatta kaikki oli paikalla ja koko joukkue alkaa olla valmiina kisoihin.

Altaanpuolella 20min kisaverraa ja päälle nopeuksia tai tehoja tarpeen mukaan. Verrassa olo tuntui taas melko tukkoiselta, mutta parani taas loppuakohti. Vaparin piikkikin lähti terävästi liikkeelle ja samalla ennätys parani kahdella kymmenyksellä uudelle sekunttiluvulle aikaan 8,9! Loppuun vielä toinen piikki (9,1) ja 50br (9,1->20,1)

Kaikki alkaa olla valmista!

Päivänbiisi CVI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti