maanantai 9. toukokuuta 2011

Viikko Tampereella

Viikonloppuna avattiin Tampereella toukokuun kisaputki joka käsittää 4viikonloppua kisoja. Tampereen seurat järjestivät hyvät kisat joista hyvä analyysi löytyy täältä. Omalta osaltani kisat sujuivat kohtalaisesti. Lauantain 100vu ja 100ru olivat todella raskaista ja varsinkin illan 100vaparissa tulos piti vääntää väkisin.

Sunnuntai lähti liikkeelle jo hieman paremmin ja etenkin 50vapari oli uintina todella hyvä. Aamun vapari tuntui kaikin puolin paremmalta kuin esimerkiksi kuukausi sitten Espoonlahdessa, mutta aika oli yli puoli sekuntia huonompi. Illan 50ru oli ehkäpä paras sprinttirinuli pitkältäradalta pariinvuoteen. Uinti oli kevyttä, rentoa ja maltillisesti kiihtyvää. Aikakin vaihteeksi alle puolen minuutin (29,88). Illan toinen laji 50vu, lähti liikkeelle ihan hyvin. Noin 30metrin kohdilla kierrokset lähtivät yhtäkkiä tippumaan, mutta viimeiselle kymmenelle metrille sain uinnin uudelleen kiihtymään. Kierrosten tippuminen kesken finstan tuli yllätyksenä. Yksi syy lienee ainakin yleinen väymys mikä kisoissa painoi vähän joka lajissa. Aika 22,9 oli uintiin nähden ihan hyvä.

Kisojen jälkeen viikko jatkuu UTL/UTR-leirin merkeissä. Tänään uitiin sekari-painotteinen allastreeni ja päälle ultimatea ja loikkia pihalla. Kuivaosuudessa oli jo vähän ulkomaan leirin tuntua kun aurinkopaistoi ja lämmintä oli 23-astetta. Harvinaista herkku toukokuun alkuun!

Päivänbiisi CXXXI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti