tiistai 24. toukokuuta 2011

Yövuoro ja muuta mukavaa

Tänään se sitten alkoi, yli vuoden treenijakso päätukikohtana Vaajakosken Wellamo. Aamutreeni alkoi omalta kohdaltani noin 7:20 pyöräilyllä Vaajakoskelle. Yhteen suuntaan matkaa kertyy 10,5km. Klo 8-9 vedettiin yhteinen potkutreeni matkureiden kanssa. Yllättävän hyvin 19 uimaria mahtui potkimaan kahdella kapealla 25m radalla. Kaiken yksilöllisyyden saa tosin unohtaa ja vauhti pitää säätää hitaimman mukaan kun ohitteluun ei ole tilaa.

Treenin jälkeen lähdin pyöräilemään takaisin kämpille. Noin 4 kilometrin kohdalla pyöränkumi puhkesi ja loput 6 kilometriä meni kävelyksi. Ensimmäisenä mieleen tuli liuta kirosanoja, mutta sitten yritin miettiä asiaa positiivisesti. Pääsin sentään 4km pyörällä, aurinko paistaa ja iPodissa on akkua jäljellä. Kuusi kilometriä tuntui kuitenki pitkältä matkalta nälkäisenä pyörää taluttaen. Asiaa ei ainakaan helpottanut hetken päästä pilveen mennyt aurinko ja soittimesta loppunut akku. Onneksi kämpillä oli sentään valmista ruokaa ja vesisade alkoi vasta kun olin jo sisällä.

Päivällä pakkaus urakka jäi lyhyeksi ja nukuin edellisyön univelkoja pois. Iltatreeniin pääsin onneksi autokyydillä. Ohjelmassa oli nopeutta ja tällä kertaa käytössä oli koko allas. Klo 20:30-22:00 ei ole ehkä optimaalisin aika vetää iltatreeniä, mutta onneksi ratatilaa oli sentään paremmin kuin aamulla. Viisi uimaria yhdellä radalla toimii jo huomattavasti aamun kymmentä paremmin.

Itse treeni oli yksinkertaistettuna: Av, 4nopeusvetoa, verraa 4nopeutta verraa...¨

Kaikki nopeudet vedettiin startilla ja ainakin itselläni oli vaikeuksia päästä liikkeelle normaalia lyhyemmältä starttipallilta. Kun matka kasvoi 15metristä -> 25metriin ja itse uintia tuli lisää, läksi vapari rullaamaan yhä paremmin. Ensimäiset 12-15metriä meni kuitenkin edelleen huonojen starttien takia pieneksi hakemiseksi. Loppu piikki rullasi kuitenkin hyvin ja ajat osui välille 9,4-9,6. Huomenna vain yksi treeni ja sekin mukavasti päivällä 15:30.

Päivänbiisi CXXXV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti