sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Kulkeeko vai eikö kulje

Perjantaina Jere oli pitkästä aikaa vetämässä nopeustreeniä. Tälläkertaa ohjelmassa oli normaalia enemmän vesivoimaelementtejä ja pareittain/ryhmissä tehtyjä juttuja, kuten piikin sukellus delffareilla rivissä käsikädessä kolmen radan leveydeltä Loppuun vedettiin vielä suora finsta ajalla.

Lauantain tehot vedettiin piikillä ja sprintterit veti 100 ja 5om broukkeneita. Päivän erikoisuus oli se että jokaisen tehovedon viimeinen piikki vedettiin ylinopeusvetona. Etenkin rinulissa vetokumiavustuksesta oli suuri hyöty. Kun loppua kohden kroppa rupesi väsymään niin uinnissa piti keskittyä erityisesti tekniikkaa ja siihen että vauhtia hidastavat liikkeet pysyvät vähäisinä. Eteenpäin menosta huolehti pitkälti vetokumi.

Loppuviikon treeneistä jäi vähän kaksijakoiset fiilikset. Tavallaan kaikki treenit meni ihan hyvin ja ajatkin oli ihan hyviä sekä nopeuksissa että tehoissa. Toisaalta jotain jäi puuttumaan. Uinti ei tuntunut erityisen jumiselta, mutta ei kyllä herkältäkään. Varsinkin vaparista puuttuui jotain oleellista.

Päivänbiisi III

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti