tiistai 23. helmikuuta 2010

Salitreenaus käyntiin

Tänään alkoi sitten salitreenaus puolentoista vuoden tauon jälkeen. Kalajan Samin kanssa mietittiin ohjelmaa joka olisi olkapäitä säästävä mutta myös riittävän monipuolinen ja tehokas. Ihan hyviä liikkeitä löytyi ja kun alla oli jo potkupainotteinen uinti, niin treenin jälkeen oli helppo mennä päikkäräille.

Vaikka tuo treenien välinen aika kului täysin syöntiin ja nukkumiseen niin sen verran hyvin vei salitreeni voimat että iltatreenin alkaessa olo oli kaikkea muuta kun palautunut. Itse treenissä oli alkuun vaparin tekniikkaa ja pääsarjana rinulisteilla 5x4x100ru II-mcp, Maken ohjeiden mukaisilla vauhdeilla siten että jokaisella satasella oli tietty tavoite aika edellisiin satasiin verrattuna. Sarja huipentui kuudenteen kierrokseen jossa 400rinulin puollustavan Olympiapronssimitalistin Arvo Aaltosen kunniaksi uitiin 400RU. Säännöissäkin palattiin vanhaan aikaan: Startti tapahtui tasajalkaa kädet edessä, läpivetoja ei sallittu ja päälaen täytyi kokoajan rikkoa vedenpinta. Lasien ja lakkian käyttö oli myös tottakai kielletty.

Koska olo oli jo ennen treenin alkua se mikä oli, tuli tuosta 400rinulista melkoisen tuskainen kokemus. Happoja ei varsinaisesti tullut, mutta energia loppui täysin. Kaikesta päätellen alkuviikon treeni on kuitenkin ollut tehokasta.

Huomenna kevyempi päivä ja NSM-ryhmän valmennusta ja torstaina taas rinulia...

Päivänbiisi IX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti