maanantai 1. helmikuuta 2010

SM-viikko

Äkkiä se aika vaan menee. Vasta hetki sitten loppui joululoma ja ylihuomenna jo lähdetään sm:iin. Viikonloppu meni täysin lepäillessä. Rankimmat urheilusuoritukset olivat reilun kahdentunnin hieronta ja pari kävelylenkkiä. Kroppa sai hyvin lepoa ja nyt maanantai-iltana rupeaa pikkuhiljaa kroppa heräämään.

Henkinen valmistautuminen on mennyt hyvin vaihtelevasti ja etenkin vk-loppu oli aika rankka ja tuntui välillä että eihän tästä mitään tule. Iltatreenin jälkeen juttelin sitten Maken kanssa jonkun aikaa ja osaset rupesi loksahtelemaan paikoilleen. Koko kevään osalta suunnitelmat selkeytyi jonkin verran ja etenkin sm:iin on nyt helpompi lähte kun on ajatus siitä mihin juttuihin kannattaa keskittyä kevättä ajatellen.

Tämän kisasuunnitelman kannalta on varmasti hyvä että startteja on paljon ja siten myös mahdollisuuksia kokeilla erilaisia juttuja. Lajiohjelmassa tällä kertaa siis: 50pu, 50su, 50ru, 50vu, 100ru, 100vu, 100sku, 200vu, 4x100vuv, 4x100skuv, 4x200vuv ja päälle vielä mahdolliset finaalit.

Päivänbiisi VI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti