tiistai 20. heinäkuuta 2010

Slovenia


Tultiin eilen 6:n hengen porukkalla Sloveniaan leirille. Paikkana Adrianmeren rannalla sijaitseva Koperin pikkukaupunki. Maken viettäessä kesälomaa Suomessa pääsen itse suunnittelemaan ja toteuttamaan treenit päivän tuntuman mukaan. Ainut pakollisempi ohjeistus viikolle on "4 tehotreeniä nelosia ja kaksi nopeutta"

Aamutreenin sisältö:

-verraa
-otteen hakua
-herätteleviä drillejä
-kevyttä monipuolista kelausta
-herättelevä ja iltaan valmista kovempi veto (8x50 II/III-III)
-vauhtileikittelyä
-matkaa kertyin noin 3km

Iltapäivällä:

-kisaverra
-125br (75-50) vu
-100br (50-25-25) ru
-75br (50-25) ru
-50 (suorana alhaalta) vu
-50br (25-25) vu

Suoran finstan vedin Hanskia kirittäen, muut yksin. Uinti tuntui viikon loman jälkeen aika raskaalta eikä kropasta tuntunut löytyvän tehoja. Otekin tuntui olevan vielä hieman hukassa, vaikka eilis iltaan nähden tuntuikin huomattavasti paremmalta. Edellisistä huolimatta, uinti oli kuitenkin hyvin rullaavaa ja kierroksia löytyi hyvin. Ajatkin olivat hyviä varsinkin kahdella viimeisellä vedolla (24,3 ja 21,?).

Huomenna aamulla olisi luvassa taas nelosia. Tarkka vetojen määrä ja laatu tarkentuu vasta treenin kuluessa, mutta ajatuksena olisi vetää ainakin pari hyvin erityyppistä vetoa. Toinen pidempi ja raskaampi happoja hakien ja toinen lyhyemmissä pätkissä terävyyttä hakien. Muuten mennään pitkälti fiilispohjalta.

Treenien välissä kävin lisäksi kauppareissun yhteydessä noin 5:n kilometrin kävelylenkillä, muuten päivä on kulunut syönnin ja levon merkeissä.

Päivänbiisi LIX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti