tiistai 13. heinäkuuta 2010

Tiivis kisa-analyysi

Torstai: 100rinulissa taktiikan hakua 100vapariin. Hyvä uinti aamulla ja illalla. Sivussa ennätyskin parani ylisekunnilla. Pitkän viestin teemana rentous, keveys ja oman uinnin uiminen. Toteutus melko hyvä.

Perjantai: 100vaparissa rento ja helppo ensimmäinen finsta, kolmannella hieman lisää voimaa ja viimeisellä piikillä selvä tehon lisäys ja tekniikan muutos satasen tekniikasta finstan tekniikkaan.

50pepessä uuden taktiikan testaus, rento ja pitkä veto läpi uinnin. Taktiikan toteuttaminen onnistui, mutta taktiikka ei toimi kyseisessä lajissa.

Lauantai: 50rinulissa keveyden ja kierrosten hakua. Toteututus hyvä ja illalla ennätyskin parani 0,06 sekunnilla.

4x100vuv:ssä tavoitteena hieman kevyempi mutta vauhdikkaampi aloitus kuin henkilökohtaisella satasella. Toteutus onnistunut. Viestifiilis oli hyvä ja ensimmäisellä finstalla uinti plaanasi erittäin hyvin. Osuusaika 50,92 jäi vain kolme kymmenystä viimevuotisesta viestiosuudesta.

Sunnuntai: 50vaparissa tavoitteena hakea varmuutta EM-kisojen päämatkalle. Aamun uinti oli todella hyvä, illalla olo oli jo selvästi väsyneempi ja uinti tuntui raskaammalta. Ajat erilaisista uinneista huolimatta 22.63 ja 22,64. Aamun aika sivusi myös liiton Shanghain MM-uinteihin asettamaa esitys rajaa.

4x100skuv:ssä tavoite oli väsymyksestä huolimatta taistella mahdollisimman hyvä uinti. Ensimmäinen finsta hyvillä kierroksilla kevyesti ja loppu lähinnä tahdonvoimalla.

Muita huomioita:

-100vu kolmoisvoitto
-50vu kaksoisvoitto
-tyttöjen 400 ja 800vu kaksoisvoitot
-miesten ja poikien vapariviestien terävä kärki
-miesten vapariviestien laaja taso (3-joukkuetta pisteillä)
-sekariviestijoukkueiden kilpailukyvyn paraneminen

Päivänbiisi LVIII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti