lauantai 3. heinäkuuta 2010

SM-palaveria, nopeutta ja tehoja

Eilinen treeni alkoi SM-palaverilla. Kaikille jaettiin kaksi lappua joista ensimmäiseen kirjoitettiin haave SM:in suhteen. Haaveet vaihtelivat ennätys parannuksista ja finaalipaikoista yksittäisten lajien onnistumisiin tai yleisempiin kaikkia lajeja koskeviin onnistumisiin. Lopuksi jokainen sijoitti haavelapun sopivalle etäisyydelle maalista.

Toiselle lapulle kirjoitettiin jotain, mistä pitäisi olisi valmis luopumaan tässä vaiheessa viimeistely. Osa luopui liiasta valvomisesta, osa ylimääräisestä herkuttelusta, toisille luopuminen oli enemmän henkistä stressistä ja paineista luopumista.

Palaveri oli mielestäni onnistunut ja nosti hyvin kisafiilistä. Altaan puolella vedettiin nopeus vetoja eri tavoin pitkillä palautuksilla. Treenin kivuliain hetki sattui treenin lopulla vetäessä vetokumilla ylinopeusvetoa Lauralle. Kumi katkesi ja lävähti voimalla parisenkymmentä senttiä navan alapuolelle...

Tänään aamulla ohjelmassa oli kisaverra ja pari broukken vetoa. Ensimmäinen veto 100br vu (50-25-25) oli melko raskas, mutta taktisesti hyvin onnistunut ja loppua kohti kiristyvä.

Toisena vetona noin 15min edelllisen jälkeen. 50br vu (25-25) oli myös onnistunut. Oma vuoro tuli aika yllättäen enkä kerennyt valmmistautumaan käytännössä ollenkaan. Uinti rullasi kuitenkin kohtuu hyvin ja varsinkin toisen piikin loppu tuli kevyesti ja vahvasti. Ajat 46,9 ja 20,7.


Yllä (flipperissäkin) maalina toiminut lauta ja tavoite laput.
Allakuvassa edellisten lisäksi myös roskiin heitetyt laput.



Päivänbiisi LV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti