lauantai 14. elokuuta 2010

LOMA


Kausi 2009-2010 vihdoin paketissa. Kauden alussa laitoin tavoitteeksi 50vaparin EM-finaalipaikan. Ajatuksena oli asettaa tavoite riittävä korkealle jotta sen eteen täytyy tehdä töitä kunnolla koko kausi. Toisaalta tavoitteen pitää olla niin realistinen että usko sen saavuttamiseen säilyy ja sitä kautta motivaatio pysyy korkealla.

Vaikka tällä kertaa tavoite ei aivan täyttynytkään, ajoi se asiansa motivoivana ja eteenpäin vievänä tekijänä. Lisäksi lopputulos oli sellainen että nälkää jäi sopivasta ensi kaudelle. Tästä on hyvä jatkaa lomalle ja loman jälkeen taas uuden kauden kimppuun.

Maken blogista löytyy jo sen verran kattava kisa-analyysi etten rupea samaa enää toistamaan.

Suunnitelma toimi siis hyvin. Suurin epävarmuus suunnitelman toimimisesta ja viimeisen herkkyyden löytymisestä oli perjantaina 50rinulin jälkeen. Puhuin asiasta Maken kanssa ja vertasin EM-viimeistelyä SM-viimeistelyyn. SM:iin herkistely menee aina samalla tutulla kaavalla ja toimii lähes poikkeuksetta. EM-viimeistelyn kanssa oli pieniä vaikeuksia LREM:ssä ja nyt 50rinuliin mennessä viimeisintä terää ei vieläkään ollut löytynyt.

Iltapäivällä kävin noin kolmen tunnin kävelylenkillä ja käytin lähes koko tuon ajan henkiseen latautumiseen. Sama latautuminen jatkui vielä illallakin. Musiikkia, mielikuvaharjoituksia, lähtölistojen analysointia ja kaikkea muuta kisaan valmistavaa. Illalla nukkumaan mennessä fiilis oli sellainen että kyllä se huomenna kulkee. Aamulla olo oli vielä hieman juminen mutta itse lajissa jumia ei enää tuntunut.

Nyt edessä parin viikon loma ennen uuden kauden alkua.

Päivänbiisi LXVIII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti