sunnuntai 1. elokuuta 2010

Treenejä kahdessa hallissa

(kuva: Delffarikisan startissa Jonna, Janne ja Ville)Viimeistä edeltävä treeniviikko tällä kaudella on takana. Viikko oli hyvin erilainen verrattuna edellisiin. Alun perin tarkoitus oli treenata koko viikko piikin radalla Vaajakoskella mutta pääsimme lopulta vetämään noin puolet treeneistä AaltoAlvarin finstalle. Lisäksi muut ryhmäläiset viettelivät kesälomiaan ja paikalla oli vain muutama uimari. Koska treenasimme kokoajan suljetussa hallissa niin joka treenin sai vetää omalla radalla. Vastaavaa tilannetta ei Jyväskylässä kuluneiden viidenvuoden aikana ole aiemmin ollut.

Tehovedot meni pääsääntöisesti hyvin, mutta 75-100m vedoilla vauhdinjaon kanssa oli pientä hakemista. Nopeus treenit oli tällä viikolla enemmän nopeudella leikittelyä kuin tehokkaita spurtteja. Ajatustus oli kuitenkin hyvin mukana kaikissa vedoissa.

Kämpillä alkuviikko meni pyykinpesussa ja kämpän kuntoon laittamisessa edellis viikkojen SM->NEM->Slovenia reissujen jäljiltä. Tulevalla viikolla alkuviikko kuluu akkuja lataillen ja loppuviikosta kohti Budapestia.

Päivänbiisi LXV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti