sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Taitouintia, pool parkouria ja vesiliukumäen laskua

Viikon loppupuoli oli taas kiireinen. Keskiviikkona töitä, treeniä ja valmennusta putkeen klo 8-19. Torstaina altaassa lähinnä ykkös-kelailua. Perjantaina alkuun flipperiä, muutama nopeusveto, 4-kierrosta vesiliukumäen laskua ja päälle parkouria allastiloissa. Moni varmasti miettii voiko näin todella viimeistellä kunnon GP-kisoihin? Miksi ei?
Lauantai aamuna alkuun yhdistetty jännitys-rentoutus-mielikuvaharjoitus. Altaassa broukkeneita tai suoria IV-vetoja oman tarpeen mukaan. Suora 50vu lyhyellä radalla 23,6, (kello käyntiin jaloista.). Muilla vedoilla vauhti oli samaa luokkaa eli pohja alkaa häämöttää. (Toivotaan ettei ole mutapohja.)

Iltapäivällä meinasin sitten hetken levätä kun kroppa tuntui niin väsyneeltä. Niinhän siinä sitten kävi että nukahdin ja nukuin kevyesti 3tunnin päikkärit, ilmeisesti tuli tarpeeseen.

Tänään kokopäivä kuluikin sitten vesiralliohjaajakoulutuksessa. Ryhmätöitä, opetuksen seuraamista ja käytännön harjoituksia altaassa. Allasosuuden kaksituntinen piti sisällään mm. jalkapalloa ja käsipalloa, aika hauskaa ja monipuolista altaassa kolmella pallolla. Allasosuuden huipennus oli kuitenkin kurssilaisten taitouinti esitykset, joista miesten joukkueen esitys julkaistaan tällä sivulla niin pian kuin mahdollista.

Päivänbiisi LXXXVI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti