keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Väkisin väännetty kisakunto

Viime viikko viimeistelyineen ja GP-kisoineen oli etenkin henkisesti erittäin raskas. Kisat lähestyi ja uinti tuntui päiväpäivältä raskaammalta. Tehovedoissa ei hengästynyt eikä hapottanut, vauhti vain hidastui loppua kohti. Koska uimalla kulkemista ei löytynyt kävin keskiviikkona altaassa vain noin 15minuuttia. Torstain lepäsin kokonaan ja perjantainakin vain lyhyt verra kisa-altaassa. Sieltä se kuitenkin tuli, jostain mielen syövereistä, riittävä herkkyys ja ratkaisu kulkemis ongelmiin.

Suunnitelma:

Lauantai:

100vu: elimistö hereille, ei aivan täys vauhtisesti
50ru: nopeus hereille, säästelyä iltaan
100sku: kiihtyvä uinti, tehoja lisää loppua kohti
4x50skuv-ru: "startti iltajaksoon" liuku'ut kuntoon
100vu finaali+50ru finaali: jo perinteeksi muodostunut GP-yhdistelmä, pikapalautuminen lajien välissä
4x50skuv-ru finaali: illan huipennus, päivän kovin tulos:

Sunnuntai:

100ru: lauantain väsymys pois kropasta ja muutenkin herättelyä loppupäivään
2-4x50vu: treeniä EM:iä varten, sivussa em-raja rikki

Toteutus:

Lauantain osalta suunnitelma toimi aikalailla kuten oli tarkoituskin. Aamun 100sku oli positiivinen yllätys, mieli olisi tehnyt uida uudestaankin mutta päätin pitäytyä alkuperäisessä suunnitelmassa.

Sunnuntaina toteutus oli vielä lauantaitakin parempi. 100ru ennätyksen tuntumaan heti aamusta ja kaikki 4 finstan vaparia alle vertailukelpoisen ennätyksen ja EM-rajan. (21,88 21,95 21,87 ja 21,80)

Loppuun lienee jopa velvollisuus mainita että 4x50vuv:n Suomenmestaruus matkasi Jyväskylään "lähes näytöstyyliin" huimalla sadasosasekunnin erolla kakkoseksi tulleeseen HSS:n.

Päivänbiisi LXXXVII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti