torstai 2. kesäkuuta 2011

Oulun kisat, GardenParty ja paljon töitä jaloille



Viime viikolla ei taas paljon blogia kerennyt päivittämään ja tätäkin viikkoa mennään jo pitkällä. Alkuviikko meni vanhan kämpän kaappien tyhjentelyssä. Torstaina koko päivä meni muuttopuuhissa ja perjantaina lähdin jo aamubussilla Ouluun kisoihin. Lauantaina ohjelmassa oli 100vu ja 50ru. Satanen oli uintina jälleen hyvä, mutta käännös jäi hieman kauas päädystä ja ponnistus jäi heikoksi. Aika kuitenkin 51,8 eli samaan puolensekunnin rakoon kuin edellisinäkin viikonloppuina. Finstan rinuli oli sen sijaan harvinaisen huono. Rytmi oli hukassa eikä uinti liukunut mihinkään. Kiihtyvyyttäkään ei löytynyt odotetusti. Aikakin oli sen mukainen (31,2).




Sunnuntain 50vu oli jälleen hyvää perustasoa ja aikakin tuttu 22,90. Jakson loppuun uitiin vielä Kurkisen kanssa kahdestaan 4x100skuv. Video tulossa blogiin heti kun mahdollista.

Tällä viikolla treeneissä kuormitus on ollut vahvasti jalkapainotteista. Tiistai aamuna pyörällä Vaajakoskelle, jossa puolentoista tunnin allastreeni. Iltapäivällä pelattiin tunnin verran futista ja ultimatea, jonka jälkeen tehtiin melkein tunnin kuntopiiri Maken pihassa. Treenin päälle voideltiin sukset kesäsäilytystä varten ja pidettiin palaveria loppukaudesta samalla kun jokainen sai grillailla eväitää.

Keskiviikkona ohjelmassa oli vain yksitreeni. Ensimmäinen tunti uitiin vaparin tekniikkaa ja toinen tunti tehoja. Tänään torstaina aamu alkoi taas 10km pyöräilyllä Vaajakoskelle. Ensimmäisen tunnin allas oli kokonaan käytössä ja päästiin pelaamaan vesipalloa. 40minuutin pelaamisen jälkeen vedettiin yhtäpitkä setti erilaisia potkudrillejä. Drilleinä mm. kaikille tutut vasarahai, tiukkatäti ja mammanpoika. Loppuun vedettiin vielä muutamia uintidrillejä sukelluksissa. Näissä drilleissä esimerkiksi selkää mahallaan ja rinulia selällään.

Iltatreeniin pääsin vaihteeksi autolla. Ensimmäinen tunti pelattiin pihalla ultimatea. Toinen tunti kului altaassa tiukasti broukkeneita vetäessä. Uinti kulki hyvin eikä happoja tuntunut tulevan millään, jokainen veto kuitenkin hengästytti edellistä enemmän. Piikkeihin ei saatu aikoja, mutta finstojen ajat löytyy alta.

150br (25-50-50-25) finstat 26,8 ja 27,2
125br (25-50-25-25) finsta 26,2
100br (25-50-25) finsta 25,8
75br  (25-50) finsta 25,2
50 (suora) 22,0

Päivänbiisi CXXXVI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti