maanantai 30. tammikuuta 2012

Fiilistä hakien kohti Vaasaa

Pientä päivitystä nyt Suomenkin kuulumisista. Kotiuduin leiriltä tiistaina päivällä ja sen jälkeen loppuviikko on mennyt lähinnä toipuessa aikaerosta ja lennon rasituksesta. Katseet on myös pikkuhiljaa käännetty kohti ensiviikon SM-uinteja. Tällä hetkellä huippukunnon hakeminen tapahtuu lähinnä henkisellä puolella. Keskiviikko iltana pidettiin Kick Off, josta SM-valmistautuminen käynnistyi ainakin omalta osaltani kunnolla. Lauantaina pidettiin sprintteriporukalla pieni peli-ilta ja kisafiilistä haettiin myös yleisurheilijoiden hallikisojen katsomosta.

Eilen sunnuntaina kävin aamulla uimassa Muuramessa ja illalla Vaajakoskella. Herkkyys alkaa nyt nousta kunnolla pintaan ja vauhdit kiihtyy. Eilisiltana syntyi esimerkiksi uusi 100br ennätys (50-25-25) 44,9. Tänään aamulla sarjan 3x (50+25+25) L.60"+35"+90" viimeinen kierros 24,2 + 11,0 + 10,8 = 46,0. Iltatreenissä taas 50ru br 26,2.

Yleisestikkin meno alkaa näyttää SM-viikon meiningiltä. Esimerkiksi Kekkosen Janne parantelee treeni ennätyksiään päivittäin ja Villen perohosajat myös parhaita mitä Vaajakosken kylpyammeessa on nähty.

Päivänbiisi CXCV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti