perjantai 6. tammikuuta 2012

Thaimaa viikko 1: Tehoista Korallisaarille

Vuoden 2012 ensimmäinen leiri on saatu mukavasti käyntiin Thaimaan Phuketissa. Itse matka oli yksi tuskaisimmista kun Finnairin henkilökunta ei voinut tarjota paikkaa johon olisin jalkani suoraan saanut vaan jouduin istumaan koko kymmentuntisen lennon poikittain selkä mutkalla. Koko yö lentokoneessa ilman hetkenkään nukkumista höystettynä edellisen yön lyhyillä yöunilla painoikin sitten pari päivä leiri kohteessa. Onneksi pääsin nopeasti hierojalle ja sain selän taas toimintakuntoon.

Jet Lag helpotti melko nopeasti ja tänään uin jo kolmannet tehot. Aamun sarjana piti olla alun perin 10x50IV L. 3'. Sain kuitenkin heti alusta lähtien niin hyvin irti että 8:n jälkeen oli parempi lopettaa ettei aamupala tullut altaaseen. Ensimmäiset 2 finstaa aikaan 23,0 ja 23,3. Uinti tuntui muutenkin todella vauhdikkaalta. Sen jälkeen alkoi tasainen hyytyminen, mutta sain kuitenkin tekniikan pidettyä melko hyvänä loppuun saakka.

Uinnin jälkeen toinen aamupala, jonka jälkeen lähdimme retkelle Korallisaarille. Matka saarelle sujui mukavasti tällä pikaveneellä:


Päivä oli pilvetön ja lämmintäkin oli lähes 40! Onneksi hiekka oli vaaleaa joten hietikolla pystyi hyvin kävelemään paljain jaloin. Retken pääidea oli kuitenkin päästä snorklaamaan. Se onnistuikin hyvin kun vesikin oli noin 29-asteista. Kuvia meren elävistä laittelen seuraavaan blogitekstiin kunhan saan kuvat koneelle. Tässä kuitenkin vielä ryhmäkuva retkeläisistä (lisään varmaan seuraavalla kerralla tämänkin hieman parempi laatuisena):Ei kommentteja:

Lähetä kommentti