torstai 12. tammikuuta 2012

SM Phuket 2012

Tänään aamutreenissä uitiin Vuoden 2012 SM-uinnit. Osanotto oli hieman normaalivuotta vaisumpi mutta taso pysyi aika hyvänä. Omaan lajiohjelmaan kuului tällä kertaa 4lajia:

Klo 6:40, ensimmäinen laji 100vu: Uinti oli teknisesti ihan hyvää ja lähti mukavasti liikkeelle heti alusta. Kierrokset ja vetopituus pysyivät hyvinä läpi uinnin ja aikakin (53,5) oli ihan kiitettävä ennen seitsemää aamulla. Matkan Suomenmestaruus irtosi noin 3sekunnin erolla hopealle kauhoneeseen Jani Rusiin.

Noin 6:55 ohjelma jatkui 50pu: Tässä lajissa tavoitteena oli lajivoitto ja teknisesti kevyt uinti. Uinti olikin kevyttä ja melko liukuvaa. Kisa oli tasainen ja ensitietojen mukaan aika olisi ollu 27,8. Lopullisissa tuloksissa mestaruus kuitenkin jaettiin kaikkien kolmen osallistujan kesken tuloksella 27,9. Kyseessä oli siis kisojen tasaisin laji.

Kisarupeama jatkui kello 7:10 kun vuorossa oli 50ru: Ensimmäisessä alkuerässä Juho ja Arttu pitivät hyvää vauhtia joten kuumassa erässä ei ollut varaa löysäilyyn. Kilpailu oli jälleen tasainen ja kyseessä oli kisojen tasokkain erä niin vanhojen näyttöjen kuin lopputulostenkin perusteella. Kolmen MM-kisakävijän kuumassa erässä, erot olivat jälleen pienet. Allekirjoittaneen 3. SM-kulta irtosi tällä kertaa tuloksella 31,3. Keskiradalta kisaan startannut Rusi otti hopeaa ajalla 31,5 ja pronssi lähti Iisakin mukaan ajalla 31,6. Omista uinneista teknisesti tämä uinti oli parasta antia kun ottaa vielä huomioon ettei inuli ole kisoissa viimeaikoina niin hirveän hyvin kulkenut.

Kisojen viimeisenä lajina uitiin tottakai vauhdikas 50vu: Laji uitiin muista lajeista poiketen peräti 4:llä radalla. Oma uinti pysyi jälleen hyvin paketissa ja kirrokset pysyi hyvinä. Tässä lajissa kiritystä ei kuitenkaan juuri ollut kun Rusi jätti leikin kesken 50rinulin jälkeen, oma aika (23,7) oli kuitenkin ihan hyvä neljännelle startille näin varhain aamusta.

Iltapäivällä lähdetään tarkastamaan aaltotilanne Bang Taolle. Nyt kuitenkin pienten päikkärien paikka.

Päivänbiisi CXCII 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti