lauantai 14. tammikuuta 2012

Hot Joogaa, äänestämistä ja vauhdikkaita finstoja 


Eilisen ohjelmaan kuului uinni ohella myös tehokas tunti Hot Joogaa. Täytyy sanoa että ei ollut ihan minun juttu. Hikoilen normaalilämpötiloissakin ihan kiitettävästi pienelläkin työllä, mutta tuo tunnin Jooga oli jotain ihan älytöntä. Join tunnissa 3-litraa vettä, mutta siitä huolimatta paino tippui. Olo tunnin jälkeen oli kaikkea muuta kuin energinen...

Tänään aamun treenistä vastasi Pystysen Tomi ja pääsarjana uitiin seuraava setti:

50-50-25
50-25-50
25-50-50
50-50-25

Ohjeistus vauhdeille oli että finstat noin 100m aloitus vauhtia ja piikit selkeästi kovemmilla kierroksilla. Lähtö finstoissa ja piikeissä 1'30", mutta piikeissä tuohon sisältyi lisäksi 25m verra. Sarjatauko 5minuuttia ja ensimmäinen pätkä lähdettiin aina startilla.

Itse lähdin liikkeelle keyellä 100m aloitusvauhdilla, mutta kiristin hiukan loppuun. Piikit alusta lähtien max. Uinti tuntui jälleen teknisesti ihan hyvältä, mutta eilisen Hot Jooga painoi hieman kropassa. Meno kuitenkin parani loppua kohti ja viimeinen osa meni suunnilleen aikoihin 24,6 - 27,6 - 10,9 (?).

Aamutreenin jälkeen me porukan täysi-ikäiset lähdimme äänestämään Suomelle seuraavaa presidenttiä. Phuketin saarella on tällä hetkellä aika paljon suomalaisia sillä kahtena ensimmäisenä päivänä äänestämässä oli käynyt jo yli 600 suomalaista!

Iltapäivällä Krisse ja Soile vastasivat nopeustreenistä, jonka lopussa uitiin taas yksi veto ajalla. Muu porukka pysytteli piikeissä mutta itse päätin kokeilla mitenkä finsta lähtee tällä kertaa. Fiilis ennen starttia oli taas ihan hyvä, vaikkei miltään huippu herkältä tuntunutkaan. Itse uinti lähti hyvin liikkeelle ja tuntui että kierrokset nousi helposti kiihdytyksessä. Noin 30metrin kohdilla koitin hieman rauhoittaa kierroksia lisäämällä vetopituutta hakemalla otetta hieman lauempaa edestä. Uinti rullasi edelleen hyvin ja teknisesti uinti oli todella hyvä. Vaikka fiilis uinnistaolikin hyvä, vielä positiivisempi yllätys oli tulos 22,2!

Päivänbiisi CXCIV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti