maanantai 12. maaliskuuta 2012

Fuerteventuran kuulumisia

Näkymä hotellihuoneemme parvekkeelta.

Lajit hukassa? Rusi Minigolfradalla.
Viikon verran on leiriä takana ja toinen viikko edessä ennen pikaista suomen visiittiä. Leiri on mennyt ihan kohtalaisesti tähän mennessä. Paikat on pysyneet ehjinä ja altaan puolella on tullut tehtyä muutama ihan hyvä tehotreeni. Alkupäivien kelailun jälkeen myös nopeuspuoli on saatu ihan kohtalaiseen kuntoon.

Vaikka nopeus onkin taas saatu kohtalaiseen kuntoon niin joku mättää. Eilisessä treenissä nopeusvedot tuntuivat raskailta vaikka piikit tulivat alhaalta ihan mukaviin aikoihin 10,8-11.0. Aamun tehot taas tuntuivat ihan karmeilta. Tarkoitus oli vetää 4x3x50IV 2'30" lähdöllä, mutta toteutus jäi puoleen. Hyvästä alkuverrasta huolimatta uinti tuntui hirveältä heti ensimmäisestä finstasta lähtien. Ensimmäiset 3finstaa alhaalta 24,0 23,9 ja 25,0.

Toinen kierros tuntui vielä entistäkin pahemmalta. Kierroksia oli ihan kohtuullisesti ja happoja tuli, mutta jotenkin uinti vaan ei lähtenyt planaamaan ja olo tuntui yleisesti tukkoiselta ja kankealta. Aikoja en halua muistella, mutta hitaampaa jokatapauksessa mentiin kuin edelliset ja sarja jäi siihen.

Toivottavasti treenistä alkanut lähes parin päivän mittainen tauko saa kropan taas toimimaan normaalisti. Joku tässä nyt jokatapauksessa mättää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti