torstai 1. maaliskuuta 2012

Nousujohteinen päivä

Nukuin viimeyön jostain syystä todella huonosti. Puoli neljän aikaan pyörin edelleen sängyssä mutta ei vaan saanut unta. Kun vihdoin sain unenpäästä kiinni olisi jo pitänyt herätä aamutreeniin. Siinä vaiheessa tein kuitenkin päätöksen, mielummin yksi hyvä kuin kaksi huonoa treeniä. Sain nukuttua vielä kolmisen tuntia ja olo tuntui jo huomattavasti paremmalta.

Iltapäivällä kävin kaverin kanssa keskustassa kahvilla. Parisentuntia mukavaa keskustelua urheilusta ja paljon muustakin. Fiilis oli nousussa ja iltatreeniin oli mukava lähteä. Altaalla parin päivän lomalle jäänyttä Makea oli tuuraamassa Pirttis. Tehoina 8x100 II/III + 4x50IV.

Satasissa tarkoitus oli vetää kiihtyvä sarja ja tarvittaessa jonkun vedon sai jättää väliin. Oma sarja oli muotoa 4+3X100 ja vauhti kiihtyi alun "puolikynnyksestä" lopun kolmosalueelle. Ajat 01, 01, 00, 00, 59, 58, 58.

Finstat vedettiin alhaalta lähdön ollessa ehkä noin 4minuuttia. Satasten hapot painoi kropassa mutta vauhti pysyi kuitenkin hyvänä. Finstat 24,4... 24,6... 24.6... 24,5.

Kuten koko päivä, myös molemmat sarjat sujuivat sopivan nousujohteisesti. Perjantain osalta lähtötasoa voisi koittaa nostaa mutta pyrkiä samaan trendiin. Sen luulisi onnistuvan ainakin yön osalta sillä väsyttää jo aikalailla...

Päivänbiisi CXCIX 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti