torstai 29. maaliskuuta 2012

Tukholman kisa-analyysi

Nyt viimein lupaamani kisa-analyysi Tukholmasta...

100vu alkuerät: Alku lähti hyvin liikkeelle, mutta ensimmäisen finstan loppuakohti vauhti hieman tippui. Toisella puolikkaalla sain taas hieman kiihdytettyä, mutta aika raskaalta uinti kuitenkin tuntui. Aika 51,5.


100vu finaali: Tavoitteena oli aloittaa aamua reipppaammin, ja luottaa siihen että kroppa on valmiimpi myös toisella puolikkaalla. Ensimmäinen puolikas olikin tehollisesti kovempi. Ennen käännöstä tajusin kuitenkin että vauhti ei ole ollut sitä mitä tavoittelin. Toinen finsta kuitenkin oli selkeästi kiintyvämpi ja uinti tuntui helpolta. Tuloksista selvisi että aloitus olikin puolisen sekunttia hitaampi kuin aamulla. Loppu sen sijaan oli tullut paremmin ja loppuaika sattui samoille luvuille (51,6)

50vu alkuerät: Uinti tuntui periaatteesa ihan hyvältä. Pientä tukkoisuutta oli ehkä havaittavissa mutta pääsääntöisesti inti tuntui ihan hyvältä. Aika aamu.uinniksi ihan kohtuullinen 22,76, mutta odotukset olivat kuitenkin hieman korkeammalla.

50vu finaali: Uinti oli kokonaisuudessaan hyvin samanlainen kuin aamulla. Tavoite oli hieman rauhoittaa loppua, ja siinä mielestäni onnistuinkin. Aika kuitenkin jälleen samaan rakoon kuin aamulla 22,83.

Loppuyhteenveto:

+ KV-kisat startattu myös vuoden 2012 osalta
+ ajat samaa luokkaa kuin vuosi sitten samaan aikaan
+ starttio on vähäisestä starttitreenistä huolimatta ihan hhyvällä mallilla

- tuloksellisesti kisat oli pettymys
- nopeus ja herkkyys ei kisa startissa tulleet esiin aivan niin hyvin kuin olisi odottanut
- uinti ei plaanaa aivan niin hyvin kuin voisi

Päivänbiisi CCII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti