maanantai 5. maaliskuuta 2012

Leiriä ja kisaa ympäri maailmaa

Tästä se taas lähtee! Seuraavat 7 viikko kuluu nimittäin tiukasti kisaillen ja leireillen. Matkustin aamujunalla Helsinkiin, jossa reissun ensimmäinen osa alkoi liiton UTL-leirin merkeissä. Tänään ohjelmassa oli maitohappotestit,  Lääkärin ja henkisenvalmennuksen haastattelut, sekä liiton puheenjohtajan vetämä Next Wave keskustelutilaisuus.

Eilisen illan setti painoi vielä hiukan altaassa ja tehoja ei oikein saanut irti. Viimeinen satanen 52,1 ja hapot vain 12,8. Teknisesti uinti oli kuitenkin hyvää perustekemistä, joten pienellä levolla tulostakin rupeaa varmasti tulemaan.

Huomisaamuna matka jatkuu kohti Espanjaa ja Kanariansaaria. Seuraavat 2 viikkoa leireillään nimittäin tiukasti Fuerteventuralla. Espanjan nettiyhteydet on vielä nykypäivänäkin usein mitä sattuu, joten seuraavan blogitekstin ajankohdasta ei ole vielä täyttä varmuutta, mutta mikäli Hotellilta löytyy edullinen ja toimiva yhteys päivittelen leirikuulumisia tänne.

Leirin jälkeen jään pariksi päiväksi Helsinkiin ennen kuin matka jatkuu Tukholman GP-kisoihin. Tukholmasta lennän sitten kolmeksi päiväksi Jyväskylään ennen kuin lähdemme ryhmän kolmeviikkoiselle leirille Espanjan Torremolinokseen.

Päivänbiisi CCI

1 kommentti:

 1. Jaa-a,

  taidettiin olla tänään samaan aikaan Mäkelänrinteessä. Tosin kuntouimari tyytyi kolmeen kilometriin, mutta hyvältä tuntui.

  Olen kerran tehnyt maitohappotestin juoksemalla (www.tesku.fi) ja tekisi mieli testata joku kerta uimalla sama.

  Tsekkaa Siinai-yhtyeen Olympic Games -levy, josko tuollainen kitarainstruilu nappaisi.

  Tsempit jatkoon ja tuleviin koitoksiin!

  Aki

  VastaaPoista