torstai 10. syyskuuta 2009

Tästä se taas alkaa

Terve taas!

Lopetin kesällä vuoden mittaisen nettisivu/blogi projektin ja viimeisessä kommentissa kerroin että kirjoittelu jatkuu kun uusi julkaisupaikka löytyy. Ajattelin silloin että olisin kunnon nettisivut pystyttänyt, mutta tarpeeksi yksinkertaista ratkaisua en ole vielä löytänyt. Nyt kun kokoajan tulee mieleen niin paljon asiaa mistä haluaisi kirjoittaa, niin Maken ja Villen esimerkkien saattelemana päädyin tänne Bloggeriin.

Kirjoittelen täällä pääasiassa uinnista ja treenauksesta huipulle tähtäävän uimarin näkökulmasta, mutta myös arkipäivän asioita ja ajatuksia olisi tarkoitus käydä läpi. Sisältö ja luonteva kirjoitus tyyli muotoutunee hiljalleen.

Pelkään pahoin että tässä käy niin kuin monta kertaa ennenkin, eli taukoja kirjoitteluun tulee ja välillä taas asiaa on enemmän kuin tarpeeksi. Yksi kannustin aktiiviselle kirjoittamiselle (ja taukojen lyhenemiselle, on palaute. Positiivista palautetta on toki mukava aina kuulla, mutta rakentava kritiikki ja lukijoiden omat mietteet ovat vähintään yhtä tärkeitä. Kiitos jo etukäteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti