keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Pescara

Leiri alkoi "leppoisasti", kun bussikuski sai sakot matkalla Roomasta Pescaraan
Leiri Italian Pescarassa on saatu hyvin käyntiin. Allas on hyvä ja ratatilaakin hyvin. Suurimmat miinukset ovat hieman huonosti urheilijoille sopiva ruokailu ja toimimattomat ilmastointilaitteet huoneissa. Leiri alkoi seitsemän uimarin voimin ja tänään saatiin pari lisävahvistusta kokoonpanoon.

Altaanpuolella leiri on sujunut myös tähän mennessä mukavasti. Maanantaina kevyt matkasta palauttava uinti. Tiistaiaamuna kelailu tyyppistä uintia ja illalla tehoja. Alkuun vedin jenkkivahvistuksena leirille tulleen Matias Kosken kanssa 3x4x100 L. 1' 30', siten että jokainen 4x100 kiihtyy noin II-> II/III-III. Matias jatkoi 4x100settejä, mutta itse vedin päällä startilla 3x50IV ensimmäinen noin minuutti viimeisen satasen perään aikaan 24,2, toinen noin 2min tauolla 23,8 ja kolmas noin 4minuutin tauolla 23,6.

Tänään aamulla 3km rauhallinen kelaus ja päivällä yläkropan hieronta ja puolentoista tunnin päikkärit. Iltatreenissä kroppa hereille ja pari nopeutta herättelevää finstaa. Loppuun hyvällä keskittymisellä 20m st. V.

Päivänbiisi CXL

2 kommenttia:

  1. Hyvin pärjäsi! Alkuun mentiin samaa tahtia, mutta viimesillä satasilla ei sprintteri enää kestäny ihan mukana :)

    VastaaPoista