keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Rooman kisat

Viime viikonloppuna kisailtiin siis Roomassa. Omalta osaltani kisat meni aika hyvin vaikka jotain jäi hampaankoloonkin. Avauspäivänä pääsin heti päälajin kimppuun ja aamun alkuerissä jaettu 4. sija ajalla 22,64. Illan finaalissa aika parani lukemiin 22,50. Sijoitus 5. ja palkintopallipaikkakin jäi vain 0,03sekunnin päähän. SE:kin oli jälleen lähellä (0,09sek). Uinti tuntui hyvältä, mutta maaliintuloon jäi vielä parannettavaa.

Lauantain lajina oli 50ru, johon valmistautuminen oli raskas. Kahden viikon leiri ja kova lataus 50vapariin purkautui ja energiat oli lopussa. Yritin vääntää kisaverrat ja muut rutiinit väkisin ja laahustin kokoontumiseen. Vasta starttipallilla tuli sellainen fiilis että pakkohan tässä on jo herätä. Itse uinti sujuikin sitten lopulta hyvin ja aikakin juuri ja juuri alle puolenminuutin. Uinnin jälkeen tuntui taas samalta. Energiat on alhaalla eikä mikään tunnun innostavan. Iltapäivällä oli sitten pakko saada energiat taas ylös. Lähdin kaupungille ja kävelin Vatikaanin ympäri ja kiertelin muutenkin ympäri kaupunkia. Illalla pulahdin pikaisesti kisaverrassa ja seurasin finaaleja. Fiilis oli taas huomattavasti energisempi.

Sunnuntai aamu alkoi 50 perhosella joka sujui jälleen hyvin. Tekstiili ennätys jäi vain 0,02sek päähän vaikka hapenotto noin 35metrissä sotkikin loppupätkän rytmin. Omalta osaltani kisat päättyi 100vapariin, joka oli kaikinpuolin tasapainoinen ja onnistunut uinti. Vauhdinjako oli hyvä ja tekniikka pysyi hyvänä läpi uinnin. Eniten parannettavaa jäi ensimmäisen finstan keskipätkälle, mutta suurista jutuista ei ole kyse.