sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Pescarassa tapahtuu

Italia-Australia vesipallomaaottelu
Torstain aamutreenissä pääsarjana 5x (3x100II-III + 2x50 II/III-III/IV). L 1'30"/1'10". Ensimmäiset kolme kierrosta oli hieman raskaita ja vauhti oli hieman normaalia hitaampaa. Neljännellä kierroksella lisäsin hieman tehoja ja vauhtirupesi löytymään. Illalla ukkoskuuro haittasi hieman treenausta mutta riittävät broukenvedot tuli silti uitua.

Perjantaina aamulla tekniikkaa ja nopeuksia ja illalla vapaata. Eilen aamulla 3x50IV noin 10min lähdöllä. ajat 23-yläosia vu ja viimieinen rintaa 31-ylät. Iltatreenissä hieman rinulin tekniikkaa ja 50ru br. Nyt rinuli tuntui jo paljon paremmalta ja aikakin 28-ylät. Loppuun viestejä, joissa voittojajoukkue ei jäänyt epäselväksi. Kaikki 5 viestivoittoa joukkueelle, Noora, Lotta, A-P ja Noora.

Täällä Pescarassa muukin vesi-urheilu tuntuu olevan vahvasti esillä. Paikallisten ja leireilevien uimareiden lisäksi tänä viikonloppuna Pescarassa käydään myös neljän maan (Italia, Saksa, Croatia ja Australia) välinen vesipalloturnaus ja Ironman kisa. Lisäksi taitouimarit treenaavat päivittäin kahdessa tai kolmessa eri altaassa.

Päivänbiisi CXLI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti