perjantai 26. elokuuta 2011

Kuivaa ja allasta - erikseen kuitenkin

En syö punaistalihaa... ruskistettu maistuu paremmalta

Alpolan Mikko "lähtökuopissa/kuopassa" valmiinaa treeniin. 

Sprinttereiden jumppatunti
Viikko on menny tiukasti treenien ja treeneistä palautumisen merkeissä. Torstai aamun treeni meni vielä kohtuu helposti. Uitiin siis tunnin perinteinen piikkejä, finstoja ja satasia sisältänyt treeni. Pyöräilyistä tuli vielä toinen tunti ja olkapääjumpasta vartti, joten päälle kaksi tuntia tuli tästäkin treenistä.

Illalla, tai tarkemmin iltapäivällä, treenailtiin Campuksen kentällä. Alkuun yritettiin osua jalkapalloon ja joku siihen aina välillä osuikin, välillä jopa jallalla! Sitten jatkettiin kuntopiirillä, jossa liikkeinä, vauhditon pituus, kuntopallonheitto, porrashypyt, kelkkailu (tästä ehkä myöhemmi lisää) ja "antietunojapunnerrus" vetokumilla. Loppuun pelattiin vielä hetki ultimatea.

Tänään perjantaina piti alun perin olla tekniikka kuvausta, mutta uudet laitteet eivät olleetkaan vielä ihan allaskunnossa ja kuvaus siirtyi johonkin tulevaisuuteen.

Allastreenistä muotoutui lopulta seuraavanlainen: alkuun verraa ja 16x25potkuja: jokatoinen pinnassa ja jokatoinen pinnan alla. Ohjelma jatkui piikeillä: 15x25 (pu, su, ru,)x5, (2x25aq-pot-u)+2x100I-II). Loppuun läpsyteltiin vielä vajaan tonnin kelailut 4x100 (L.1'30"), 3x100 (L.1'25") 2x100 (1'20").

Iltapäivän treeniä oli vetämässä Sami Kalaja. Alkuun lämmittelyä telinesalissa ja päälle salitreeni. Jos oli aamun treenissä väsynyttä menoa niin päikkärit ei paljon päivää piristäneet. Salilla meno jatkui vieläkin väsyneempänä. Onneksi huomenna on vain yksi treeni.

... Ainiin, mutta siitähän jatketaankin sitten suoraan maken mökille kantamaan halkoja ja kiviä. Mökkireissusta lisää seuraavassa blogitekstissä. Sitten kun on vähän levätty.

Päivänbiisi: CLIX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti