lauantai 11. syyskuuta 2010

Pieksämäellä

Tiistain jälkeen loppuviikko on ollut kevyempää. Keskiviikkona tunnin viestitreeni ja päälle 40min kevyttä kelailua ennen valmennusta. Torstaina taas aamun pääsarjana 2x3x100II/III. Iltapäivällä taas vedettiin ihan mielenkiintoinen IV-sarja:

Pareittain 6x50, siten että toinen lähtee alhaalta uimaan noin II/III vauhtia ja toinen odottelee starttipallilla niin kauan kuin uskaltaa antaa toiselle etumatkaa. Kun kynnystelijä on tarpeeks kaukana lähtee starttipallilla odottelija vetämään nelosfinstaansa. Kynnystelijä lisää vauhia kun IV-vedon vetäjä on noin 2m päässä ja IV-vedon vetäjä yrittää tietenkin päästä aaltoon ja ohi.

Ainakin itse tykkäsin vetää finstoja tällä tyylillä. Kiinniotettavana sai hyvin leikiteltyä vauhdilla II+ ja V-alueen välillä. IV-vedolla taas oli mahdollisuus päästä lopussa kiinniotettavan plaanniin ja saada hieman lisävauhtia uintiin. Pääsin hyvin plaaniin ja ajat olivat sen mukaisia (22,2, 22,8 ja 23,0)

Perjantaina kävin uimassa ennen varsintaista treeniä. Treenin sisältöö oli suunnilleen potkuja, tekniikkaa, vartalon hallintaa ja muutama nopeusveto. Tänään pitkästä aikaan treeni vanhassa kotihallissa Pieksämäellä.

Päivänbiisi LXXIV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti