keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Hyviä startteja ja vesipalloa

Puolentoistaviikon todella raskas treenijakso päättyi ja tänään uitiin kevyemmin. Alkuverraa ja toistakymmentä starttia. Päälle puolituntia vesipalloa. Treenin jälkeen jäätiin vielä pienemmällä porukalla jatkamaan. Hauskaa oli ja  ihan hyvää treeniä palauttavaan päivään.

NSM-ryhmäläisten kanssa jatkettiin startti teemaa. Tälläkertaa porukka jaettiin neljään ryhmmään. Kaksi ryhmää kelaili, yksi ryhmä veti Tonin kanssa sekarin käännöksiä. Yhden ryhmän kanssa treenattiin starttia teemana hypyn pituus. Vaihdot noin vartin välein.

Itse tykkäsin että kerralla startteja teki vain 3-4uimaria. Kerkesin näkemään lähes kaikki startit ja antamaan niistä palautetta, tärkeässä osassa oli myös uimareiden oma analyysi startista. Uusilla ryhmäläisillä oman tekemisen analysointi on vielä melko haastavaa, mutta jo keväällä mukana olleilta tulee paljon hyviä huomioita oman startin puutteista ja vahvuuksista.

Treeni oli onnistunut, startti hypyt paranivat kautta linjan, hyppyihin tuli lisää mittaa keskimäärin puolimetriä ja liukuvauhdit paranivat monilla merkittävästi kun veteenmeno kulmia saatiin hieman sulavammiksi. Päivän onnistujia olivat mm. Samuli (vähemmän pärskeitä, enemmän vauhtia), Satu (vartaloon pituutta, hyppyyn pituutta) ja Leevi ( ponnistukseen rentoutta, hyppyyn ilmavuutta)

Päivänbiisi LXXIX

1 kommentti:

  1. jesjes ! olin toninki esimerkki kun löin pään pohjaa ;(

    VastaaPoista